12. 9. 2022, 13:09

Še ena podrobnost, s katero je Kate Middleton po smrti kraljice presenetila v javnosti

Profimedia

Žena princa Williama je v svojem prvem nastopu v vlogi valižanske princese presenetila s spremembo, s katero je pritegnila veliko pozornosti. Vam je všeč?

Vojvodinja Cambriška Kate Middleton je po smrti britanske kraljice Elizabete II. postala valižanska princesa. Ob svojem prvem pojavljanju v javnosti z novim nazivom pa je poskrbela še za eno presenečenje, in sicer se je odločila za spremembo videza.

Kate je v spremstvu moža, princa Williama, princa Harryja in Meghan Markle prišla pozdravit množico, ki se je v soboto zbrala, da bi se poklonila pokojni kraljici pred Windsorskim gradom.

Profimedia

Za to priložnost se je, tako kot njena svakinja Meghan, oblekla v črna oblačila, da bi izkazala spoštovanje do kraljice. Črna barva je tako samo še dodatno poudarila njene svetlejše lase. Kot je na prvi pogled videti, se iz rjavolaske počasi spreminja v plavolasko. Ji pristaja?

Naj omenimo, da je v poletnih mesecih imela temnejšo barvo las, ki je na nek način postala njen prepoznavni znak. Pravijo, da s spremembo pričeske napovedujemo, da je pred nami neko novo obdobje. Le kaj je z njo želela sporočiti 40-letna mamica treh otrok?

Kate Middleton je še poleti bila zaprisežena rjavolaska.

Kate Middleton je še poleti bila zaprisežena rjavolaska.

Profimedia

Kate je prva valižanska princesa po princesi Diani, ki je naziv obdržala po ločitvi od Charlesa do svoje smrti leta 1997. Čeprav je Charlesova druga žena Camilla s poroko leta 2005 podedovala Dianin naziv, ga zaradi druženja z nepokorno princeso ni želela uporabiti in se predstavljala kot vojvodinja Cornwallska, zdaj pa je kraljica soproga.

Williama je njegov oče, ki je po smrti kraljice postal Karel III., v svojem prvem govoru kot kralj imenoval za valižanskega princa, kar je bil njegov naziv, preden je zasedel prestol. Mimogrede, to je bil prvi skupni nastop britanskih princev in njunih soprog po dnevu Commonwealtha marca 2020, zgodil pa se je spontano in na pobudo princa Williama. Pred gradom so jih množice pričakale z aplavzom in vzkliki navdušenja.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.