N. V. | 21. 5. 2022, 21:00

Tisti, ki želijo v posteljo z Jennifer Lopez, se morajo držati teh 5 pravil

Profimedia
Tisti, ki želijo v posteljo z Jennifer Lopez, se morajo držati teh 5 pravil (foto: Profimedia)

52-letna priljubljena pevka in igralka spolne odnose pričakuje štirikrat na teden.

Jennifer Lopez je že drugič zaročena z Benom Affleckom, s katerim sta obnovila svojo ljubezen 17 let po prekinitvi prve zaroke.

Profimedia

Njeno ljubezensko življenje je bilo od takrat precej pestro, med drugim je bila deset let poročena z Marcom Anthonyjem, lani marca pa je preklicala zaroko z Alexom Rodriguezom.

Portal Zadovoljna.si je zbral vse 'zahteve', ki jih ima pevka in igralka do moških v njenem življenju.

1. Želi imeti dostop do njegovega mobilnega telefon

Ko sta bila Lopezova in Alex Rodriguez par, so se pojavile govorice, da naj bi jo nekdanji športnik varal z zvezdnico Madison LeCroy.

LeCroyjeva je razkrila, da si je z bejzbolskim zvezdnikom izmenjala zasebna sporočila, vendar je pojasnila, da se med njima ni nikoli nič zgodilo. "Kontaktiral me in ja, pogovarjala sva se, a ni bilo nič drugega ... Nikoli ga nisem videla, kaj šele, da bi se ga dotaknila," je pojasnila.

Obtožbe o nezvestobi so kljub temu pripeljale do tega, da je Lopezova zaostrila določena pravila: želi stalni dostop do partnerjevega mobilnega telefona.

Profimedia

2. Samo tri alkoholne pijače na večer

Ko je bila v zvezi Rodriguezom, je pevka vztrajala, da ta ne spije več kot tri pijače na noč. Lopezova se drži še strožjih pravil, je razkrila: "Ne pijem, ne kadim in ne pijem kave. To res uniči našo kožo."

Tudi Affleck ne pije več, odkar je prestal zdravljenje za odvisnost od alkohola. "Zdravilo za odvisnost je trpljenje, dovolj trpiš, da si rečeš, da si končal z njim," je v enem od intervjujev dejal igralec, ki se je vrsto let boril z odvisnostjo. 

3. Spolne odnose pričakuje štirikrat na teden

Z Affleckom naj bi pred poroko podpisala predporočno pogodbo, v kateri naj bi zvezdnica navedla tudi to, kako pogosto si želi spolne odnose – najmanj štirikrat na teden. 

Profimedia

4. Noče več otrok

Medtem ko Lopezova in Affleck načrtujeta poroko, se je 52-letna igralka odločila, da ne želi imeti več otrok. Zvezdnica ima že dva otroka, 14-letna dvojčka Emmo in Maxa, ki ju ima z nekdanjim možem Marcom Anthonyjem, Affleck pa ima iz zakona z Jennifer Garner tri otroke, 16-letno Violet, 13-letno Seraphino in 11-letnega Samuela.

"Nočeta več otrok, ker sta oba že preživela ta del svojega življenja. Zdaj se osredotočata na njihovo vzgojo," pišejo.

5. Želi, da je njen partner v formi 

Preden se bosta z Benom Affleckom sprehodila do oltarja in si obljubila večno zvestobo, si Lopezova želi, da bo njen zaročenec v vrhunski formi. Po nekaterih virih naj bi bil igralec na strogi dieti, redno pa naj bi tudi telovadil.

Profimedia

Zvezdnica je znana po tem, da ne pije alkohola in ne kadi, vsak dan telovadi v fitnesu, na njenem jedilniku pa ne boste videli sladkorja in ogljikovih hidratov. "J.Lo pričakuje, da se bo osredotočil in želi vsak dan telovaditi in jesti zdravo, brez izgovorov," poročajo.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.