Uredništvo | 27. 5. 2024, 15:08

Znani slovenski športnik drugič pred oltar: nevesta blestela v obleki z ... (FOTO)

Posnetek zaslona/Instagram zgodba Vid Kavtičnik

Penina je tekla v potokih ...

Vid Kavtičnik, eden najuspešnejših slovenskih rokometašev, je na svojem Instagram profilu delil veselo novico – poročil se je s Saro Rojnik.

Delil je tudi nekaj fotografij s čudovite poročne slovesnosti, ki so hitro osvojile srca njegovih sledilcev. Na fotografijah skupaj z nevesto, ki je nosila prečudovito belo obleko z bleščicami, natakata penino, na naslednji fotografiji plešeta pred svojimi gosti, ki ju obkrožajo, na zadnji pa sta posnela selfi, kjer se v opisu zahvaljujeta za lepa voščila.

Posnetek zaslona/Instagram zgodba Vid Kavtičnik

Vid Kavtičnik in Sara Rojnik sta se prvič skupaj pojavila na prireditvi Športnik leta 2021, kjer so se začele pojavljati govorice o njuni zvezi. Njegova izbranka je 31-letna dvakratna državna prvakinja v skvošu in diplomirana kineziologinja. Po zaroki, o kateri smo poročali lani, je zdaj sledila še poroka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vid Kavticnik (@vidko)

Za nekdanjega rokometaša je bila to pomembna prelomnica v življenju. Po težki ločitvi od Maše Kavtičnik Požar, s katero imata hčerko Laro in sina Leva, je našel novo srečo ob Sari, o kateri je povedal, da se zelo dobro razume z njegovima otrokoma, kar je še okrepilo njihovo družinsko povezanost. 

Instagram/Vid Kavtičnik/posnetek zaslona

Kavtičnik je v svoji 21-letni profesionalni karieri dosegel številne vrhunce. Njegova pot se je začela v Velenju, nato pa jo je nadaljeval v Nemčiji in Franciji, kjer je postal eden najbolj cenjenih rokometašev. Kot prvi Slovenec je bil sprejet v hišo slavnih Evropske rokometne zveze. Sodeloval je pri obeh največjih uspehih slovenske rokometne reprezentance – srebru na evropskem prvenstvu leta 2004 in bronu na svetovnem prvenstvu 13 let pozneje.

Metropolitan

Po koncu kariere je začel voditi podkast Šport 1 na 1 z Vidom, kjer je gostil številne znane športnike in razkrival zakulisje njihovega življenja. Kljub zaključku športne poti je ostal aktiven in predan športu ter se posvetil družini in novim izzivom. Spregovoril je tudi za naš podkast.

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu