L. P. | 7. 12. 2023, 21:15

Kmetija: borila se bosta David in Žan, preostali tekmovalci veseli, da se je načrt uresničil

Voyo/posnetek zaslona

Ob prihodu voditeljice Natalije so tekmovalci tokrat glasovali dvakrat: za prvega in za drugega dvobojevalca. To sta postala Žan in David. 

S prihodom voditeljice Natalije se je odvilo glasovanje. A tokrat je bilo drugačno. Tekmovalci so izbrali naenkrat tako prvega kot tudi drugega dvobojevalca, po pričakovanjih sta to postala David in Žan. Zanju so glasovali: Franc, Alen, Tim, Nuša in Patricija, ki je glava družine.

Patricija je postala prva finalistka.

Patricija je postala prva finalistka.

Voyo/posnetek zaslona

S tem, ko je postala glava družine, pa ji je Natalija razkrila tudi, da je postala prva finalistka letošnje Kmetije. Patricija se je tega veselila. "Ta teden bo zame sproščujoč teden, ker se ne bom tresla, da bi kdo glasoval zame," je povedala produkciji. 

Arena že naslednji dan

Ne samo, da so s prihodom Natalije izbrali prvega in drugega dvobojevalca, tudi arena je tokrat veliko bližje. David in Žan se bosta morala spopasti za obstanek na kmetiji že naslednjega dne. In ker je David postal drugi dvobojevalec, bo določil vrstni red dvobojev.

Ne spreglejte:

"V bistvu bo jutri po moje bolj pomembno, kdo se bo v temu vremenu nekako znašel," je produkciji dejal David, na posestvu je namreč hladno in deževno. David meni, da bo zmagal tisti, ki se bo bolj spočil, in tisti, ki ga dež ne bo spravil s tira.

"Predvidevam, da bo ta dvoboj res najbolj zanimiv dvoboj vseh časov Kmetije," je dejal produkciji Žan in dodal, da se bosta oba borila z vso močjo. "Najboljša prijatelja se borita v areni za obstanek," je dodal Žan.

Natalija prinaša novice o dvoboju.

Natalija prinaša novice o dvoboju.

Voyo/posnetek zaslona

Prihaja porota

Tekmovalci pa so prejeli še eno novico, na posestvo prihaja porota. V Kmečkemu listu je pisalo, da lahko tekmovalci obkrožijo ime in odnesejo predlog novinarju Luki, ki bo očitno sestavil seznam tistih izpadlih tekmovalcev, ki se bodo vrnili kot porotniki.

Novo na Metroplay: Nastja Gabor o materinstvu, dojemanju ljudi in novih projektih