P. L. | 22. 3. 2023, 09:15

Meri in Matevž (Poroka na prvi pogled) ugotovila, da sta rada skupaj

Planet TV/posnetek zaslona

V eksperimentu Poroka na prvi pogled nikakor ne najdeta skupnega jezika Meri in Žan, podobno težavo imata Maša in Matevž. Para pa sta ugotovila, da se v zamenjanih vlogah veliko bolje razumejo … 

V stanovanju Meri in Žana ter v stanovanju Maše in Matevža vlada tišina. Vsi štirje so priznali, da je takšno vzdušje nevzdržno, zato bežijo iz stanovanja vsak na svoj konec.

Meri in Matevž sta sklenila, da nekaj uric preživita skupaj, na kavi, sprehodu, nato še ob sladoledu sta ugotovila, da imata veliko skupnih točk in da jima tem za pogovor ne zmanjka.

"Všeč mi je, da se z Meri veliko lepše ujameva, imava skupne interese in posledično je tudi bolj sproščeno vzdušje kakor pri Maši," je Matevž iskreno povedal produkciji.

Planet TV/posnetek zaslona

Podobno meni tudi Meri, ki je produkciji potrdila, da je komunikacija med njo in Matevžem stekla. "Glede na to, da se doma sploh ne pogovarjam z Žanom, sva se tukaj vsaj pogovarjala in šalila, tako da mislim, da je bilo zelo v redu!"

Meri je prepričana, da je odnos z Matevžem lep začetek spoznavanja. "Občutek imam, da sva se zdaj v eni uri več pogovarjala z Matevžem, kot sva se z Žanom v celem tednu," je pojasnila z nasmehom na obrazu.

Matevž se je pogovoril z Žanom

Kasneje sta se dobila še Žan in Matevž in ob kozarcu piva razčistila, kaj se dogaja, Matevž je povedal, da se je dobil z Meri in da mu je zaupala, da se z Žanom ne razumeta. Ob tem Žan ni bil jezen ali razočaran.

Planet TV/posnetek zaslona

"To, da se je Matevž dobil z Meri, me ne moti niti malo," je Žan dejal produkciji in dodal: "Vesel sem, da se lahko vsaj nekdo zaupa moji ženi, če se že jaz ne morem. In tudi veseli me, da žena spusti vsaj nekoga blizu, če že mene ne."

Oba para sta se znašla v zelo podobni situaciji …

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.