B.A. | 24. 3. 2023, 14:33

Nuša Lesar odhaja s televizije: vemo, kdo jo bo zamenjal

Instagram/Nuša Lesar

Ne gre za nov obraz, novo voditeljico oddaje Svet že dobro poznate. 

Novinarka Nuša Lesar, ki jo spremljamo v informativni oddaji Svet na Kanalu A, je v zadnji silvestrski informativni oddaji na POP TV kolegici Poloni Jambrek omenila, da je v veselem pričakovanju, smo poročali. To bo za Lesarjevo prvi otrok, srečni očka pa je uspešni poslovnež Gregor Krušič. 

Po štirinajstih letih se zato Lesarjeva odpravlja na porodniški dopust, na mestu voditeljice pa jo bo zamenjala oseba, ki jo gledalci že dobro poznajo. Gre za izkušeno novinarko in voditeljico Suzano Perman. Vlogi bosta izmenjali že aprila. 

Pripravljena na predajo vlog  

"Kar sem se v 14 letih vodenja naučila, je, da v studio pridi v copatih, ker so stopnice, da so oglasi dovolj dolgi, da vmes skočiš na stranišče, da moraš biti prijazen do snemalcev, in najbolj pomembno je, da uživaš. Suzana, prepuščam te studiu, najboljši ekipi in najboljšim gledalcem in ne dvomim, da bosta z Gregorjem najboljša voditelja," je povedala Lesarjeva, so sporočili iz Kanala A. 

Nova voditeljica pa Lesarjevi polaga na srce, da vse od frizerja do pedikerja opravi zdaj: "Nuša, karkoli imaš za opraviti, od frizerja do pedikerja, opravi zdaj. Če bi rada pospravila omaro, generalno sčistila stanovanje, naredi to zdaj. Ko pride tisto majceno bitje, te bo še kako potrebovalo in bo morala kakšna od teh stvari počakati."

Lesarjeva bo zadnjo oddajo odvodila 14. aprila. 


Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.