P. L. | 27. 3. 2024, 11:25

Skrito v raju: ste opazili znani obraz POP TV?

Voyo/posnetek zaslona

V včerajšnji epizodi serije Skrito v raju je nastopil znani obraz POP TV. Ste ga opazili? 

V priljubljeni seriji Skrito v raju nastopajo številni znani obrazi, med njimi tudi takšni, ki niso poklicni igralci.
Včeraj so se gledalci razveselili kar dveh takšnih. V kamp je prišla Nina, Larina prijateljica, ki jo igra Melani Mekicar. Ta je do zdaj v seriji nastopila zgolj prek videoklica, saj je bila v Španiji.

Branko Cvek

Branko Cvek

Voyo/posnetek zaslona

Kako je igrati v seriji Skrito v raju, je pred kratkim Mekicarjeva razkrila svojim spletnim prijateljem prek družbenega omrežja TikTok.

"Mogoče ste me že videli, ampak za zdaj ste me videli prek videoklicev, zelo kmalu pa pridem tudi v kamp," je razkrila. "Snemanje Skrito v raju je bila ena izmed najboljših možnih izkušenj, saj smo dve poletji in dve pomladi snemali na morju," je razkrila še eno zanimivo dejstvo. Dodala je, da je bila ekipa sanjska.

Zaigral je tudi Branko Cvek

Drugi znanec televizijskih zaslonov pa je bil Branko Cvek, ki se ga veliko gledalcev spomni iz resničnostnega šova Ljubezen po domače. Nazadnje so ga gledalci gledali kot kandidata Nade Zajc, ki je prav tako za kratek hip nastopila v seriji Skrito v raju.

Cvek pa tokrat ni prvič zaigral. Gledalci so ga lahko opazili že v priljubljeni seriji Reka ljubezni in Najini mostovi. Poleg tega pa Cvek rad nastopa tudi v reklamah.

Branko je že večkrat nastopil v slovenskih serijah.

Branko je že večkrat nastopil v slovenskih serijah.

Voyo/posnetek zaslona

V seriji Skrito v raju je zaigral moža ženske, ki se je v kampu ponesrečila in opekla. Pomagala sta ji Mark in Mia, ki študirata medicino. Cvek pa je v seriji celo spregovoril nekaj besed in se odlično izkazal.

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave