P. L. | 22. 3. 2024, 11:37

Skrito v raju: v serijo prihaja priljubljena resničnostna zvezdnica

Voyo/posnetek zaslona

V zgodbo vstopa znana slovenska resničnostna zvezdnica. Kakšna bo njena vloga? 

Priljubljena slovenska serija Skrito v raju je postregla že s številnimi presenečenji. V njej igrajo zelo znani slovenski igralci, glavni vlogi imata Gaja Filač in Matej Zemljič, ki igrata Laro in Marka.

Poleg njiju pa v seriji navdušujejo tudi številni drugi, gledalci so navdušeni nad igro Aleša Valiča, ki igra dr. Edvarda Steinerja, in igralskim talentom njegovega sina Matica Valiča, ki nastopa v vlogi Mateja Kotnika.

Nada Zajc

Nada Zajc

Voyo/posnetek zaslona

Pred kratkim so se gledalci razveselili znanega slovenskega obraza, v seriji je kot statist nastopil Aleksander Ferlic, ki se ga mnogi spomnijo iz eksperimenta Poroka na prvi pogled.

Aleksander je takrat v Planetov šov vstopil pozneje, poročil pa se je z Danico Lončarič. Njuna zveza je sicer že takoj temeljila na prijateljski ravni, sta pa v eksperiment prinesla svež veter in spodbudila pare, da se več pogovarjajo. 

Aleksander ni zaigral prvič

Aleksander kot statist pogosto nastopi v slovenskih filmih in serijah, gledalci so ga lahko videli že v seriji Jezero, Gajin svet, Najini mostovi, Gorske sanje. Nastopil pa je tudi v filmu Korporacija.

Kot je razkril za Metropolitan, je v seriji Skrito v raju nastopil samo enkrat, torej za točilnim pultom, kjer pije pivo s prijateljem. "Sama izkušnja igranja je bila zanimiva, ekipa je bila prijetna, igralska zasedba pa prav tako," nam je pojasnil Aleksander.

Prihaja še ena resničnostna zvezdnica

V nocojšnji epizodi bo svoje igralske sposobnosti pokazala še ena resničnostna zvezdnica. Na razstavi Larine matere bo med povabljenimi tudi Nada Zajc. Nado se številni gledalci spomnijo iz romantičnega šova Ljubezen po domače, kamor je vstopila leta 2021 z željo, da bi po smrti moža našla sorodno dušo.

Nada Zajc, ki je tudi mati znane slovenske citrarka Tanje Zajc Zupan, v šovu ljubezni ni našla, ji je pa zagotovo ostal v lepem spominu.

Nada Zajc

Nada Zajc

POP TV

Nada bo v seriji Skrito v raju med povabljenci razstave, z Larino mamo pa bo spregovorila tudi nekaj besed.

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave