P. L. | 12. 3. 2024, 14:32

Skrito v raju: 'Renato' v zvezi z uspešno Slovenko

Voyo/posnetek zaslona

Igralec Primož Vrhovec, ki v seriji Skrito v raju igra Renata, je zasebno zelo skrivnosten. A uspelo nam je izbrskati fotografijo njegove srčne izbranke ...

V priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju igra tudi znani slovenski igralec Primož Vrhovec, ki se ga mnogi gledalci spomnijo tudi po vlogi v priljubljeni seriji Ena žlahtna štorija.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Atanasovski (@tinaatanasovski)

Vrhovec v seriji Skrito v raju igra Renata Stražarja, ki je nekdanji obveščevalni agent Sove. Nedolgo nazaj se je odločil, da bo sam svoj šef in odpre podjetje za varnostno svetovanje. V seriji igra vohuna družine Steiner, poročen je z maserko Ines, s katero imata številne preglavice.

Ines, igra jo Sandra Debelak, in Renato ne zaupata drug drugemu, njuna čustva so zelo zapletena, vse bolj pa se zapletata tudi v laži.

Zasebno igralec ljubi plesalko

Vrhovec svojo zasebnost pred javnostjo skriva, kljub temu pa je znano, da je že nekaj let srečen v zvezi z občutno mlajšo plesno prvakinjo, koreografinjo in nekdanjo svetovno prvakinjo v džez baletu Tino Atamasovski.

Renato

Renato

Voyo/posnetek zaslona

"Zaljubljeni parček pravi, da nikakor nima potrebe po tem, da bi svojo srečo delil javno, vseeno pa sta zadnje mesece kdaj tudi objavila kakšno skupno fotografijo na družbenih omrežjih, največ, ko sta bila na oddihu na enem od grških otokov," piše revija Lady.

Novo na Metroplay: "Janša je s tem potrdil, da ostaja" | N1 podkast s Suzano Lovec