L. P. | 11. 12. 2023, 11:14

Špela Šemrl iskreno spregovorila o nastopu v Talentih, razkrila pa je tudi nekaj zanimivih podrobnosti o sebi

Voyo/posnetek zaslona

Finalistka šova Slovenija ima talent Špela Šemrl je razkrila nekaj zanimivosti o sebi. Mnoge je presenetila s priznanjem, kako se razume s svojimi starši in kaj bi na sebi spremenila. 

V zadnji oddaji šova Slovenija ima talent je vseh deset finalistov sedlo na vroči stol. Odgovorili so na vprašanja o sebi in se tako še bolj predstavili gledalcem, ki lahko že zdaj glasujejo zanje.

Špela je s harmoniko navdušila.

Špela je s harmoniko navdušila.

Voyo/posnetek zaslona

Špela je stopila na oder brez pričakovanj

Kot je razkrila Špela, je odšla na avdicijski oder Talentov brez pričakovanj. "Samo da nastopam, pokažem, kaj znam. Definitivno potrebujem novo harmoniko, da lahko konkuriram ostalim in ta špas je zelo drag."

Pojasnila je, da je bila med nastopom v svojem svetu in da se prav dobro ne zaveda, kaj se je dogajalo okrog nje. "Vem, da so mi ploskali," je priznala in dejala, da je bil to lep občutek. Razkrila je, da si je želela nastopiti na odru talentov, odkar obstajajo oddaje.

"Jaz sem se prijavila na Talente, čisto tako, zaradi izkušnje in kar se mi zdaj dogaja je, vau! Dobesedno se mi uresničujejo sanje," je priznala Špela.

Najbolj nora stvar, ki jo je naredila

Špela, ki je odgovarjala na vprašanja gledalcev, je pojasnila, kaj je bila najbolj nora stvar, ki jo je v življenju storila. Odgovorila je, da je bil to skok z elastiko. "To je ful dobro. Ker je videti bolj grozno, kakor v resnici je," je povedala in dodala, da je to res dober občutek.

Ne spreglejte:

S starši je zelo povezana

Špela je odgovorila tudi na vprašanje, kaj bi o njej rekli starši. "Jaz sem s svojimi starši zelo povezana. Definitivno jih ne želim nikoli razočarati, vse jim povem. V bistvu si vse povemo med sabo, tako da res nimamo skrivnosti," je razkrila in dodala, da nikoli ni bila uporniška.

Špeli so se uresničile sanje.

Špeli so se uresničile sanje.

Voyo/posnetek zaslona

"Starši so naš svet. Oni so nas spravili na svet, oni so nas vzgojili. Zaradi njih smo to, kar smo in se mi zdi, da nikoli ne bi smeli biti slabi do njih in moramo biti vedno v dobrih odnosih z njimi," meni Špela in dodaja, da moramo biti hvaležni za vse, kar so nam dali.

Med drugim je odgovorila tudi na vprašanje, kaj bi spremenila na sebi. Odgovorila je, da popolnoma nič, da je popolnoma zadovoljna sama s sabo.

Novo na Metroplay: Nastja Gabor o materinstvu, dojemanju ljudi in novih projektih