Ž.A. | 10. 1. 2022, 08:24

Umrl je priljubljeni ameriški igralec, poznan iz serije Polna hiša

Profimedia
Umrl je priljubljeni ameriški igralec, poznan iz serije Polna hiša (foto: Profimedia)

Na plan je prišla žalostna novica, da je umrl 65-letni ameriški igralec Bob Saget, najbolj znan po vlogi Dannyja Tannerja iz humoristične serije Polna hiša (Full House).

Bobovo smrt je potrdila njegova družina:

"Skrušeno potrjujemo, da je naš ljubljeni Bob danes umrl. Pomenil nam je vse in radi bi, da veste, kako zelo rad je imel svoje oboževalce, kako zelo je oboževal nastopati v živo in kako rad je ljudi združeval s humorjem. Čeprav vas v tem trenutku prosimo za zasebnost, vas vabimo, da se nam pridružite pri spominjanju na ljubezen in smeh, ki ju je Bob prinesel na ta svet."

V humoristični seriji Polna hiša je zaslovel s številnimi vrhunskimi igralci - John Stamos, Candace Cameron, Lori Loughlin, dvojčici Olsen in drugi. 

Preberite tudi: Dvojčici Olsen po smrti svojega tv-očeta "globoko užaloščeni", John Stamos "v šoku"

Profimedia
Kakšne so bile okoliščine?

Po poročanju CNN so igralca našli v njegovi hotelski sobi v Orlandu, kjer je bil na turneji s svojo novo stand-up komedijo. Za mrtvega so ga razglasili na kraju dogodka, kjer ni bilo znakov nasilja ali uporabe prepovedanih substanc. Šerif je dejal, da bo vzrok smrti določen z obdukcijo.

Saget se je še javil po nastopu na Floridi in ob selfiju zapisal:

"Navdušen sem nad nocojšnjo predstavo. Hvaležen za občinstvo. Tim Wilkins, še enkrat hvala za otvoritveno točko. Sploh se nisem zavedal, da sem nastopal kar dve uri. Z veseljem sem spet zasvojen z nastopanjem."

Njegovi soigralci, znanci in bližnji so na družbenih omrežjih že izrazili svoja sožalja in se poslovili od ljubečega prijatelja.

Preberite tudi: (FOTO) Osupljivi portreti vojvodinje Catherine ob njenem 40. rojstnem dnevu