28. 6. 2022, 07:00

Urška Klakočar Zupančič na dveh dogodkih v enem dnevu v isti obleki

Bobo/Facebook/24UR/fotomontaža

Tokrat je bila v središču pozornosti zaradi zelene obleke s prosojnimi rokavi. Ste jo opazili tudi vi?

Potem ko je predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič nič hudega sluteč za svoj prvi uradni nastop obula rdeče čevlje in v njih zakorakala v državni zbor, je s tem sprožila plaz takšnih in drugačnih odzivov.

Na nedavni proslavi ob dnevu državnosti, ki je potekala na Kongresnem trgu, se je sprehodila po rdeči preprogi, kjer so ji očitali, da ne pozna protokola, saj je gardi Slovenske vojske za nekaj trenutkov obrnila hrbet, zbrano množico pa z razprtimi rokami in aplavzom navdušeno pozdravila.

Vsi z zanimanjem opazujejo in čakajo, s kakšno modno kombinacijo bo ob naslednji priložnosti pritegnila pozornost. In seveda, glavno vprašanje, ki si ga vsi potihem ali pa na glas zastavljajo: ali bo znova posegla po rdečih čevljih, ki so postali že njen zaščitni znak?

Minuli petek se je udeležila spominske slovesnosti s položitvijo venca na spomenik vsem žrtvam vojn in z vojno povezanim žrtvam.

Bobo

Za to priložnost je izbrala čudovito smaragdno obleko s prosojnimi rokavi, videz pa dopolnila s svojimi prepoznavnimi rdečimi čevlji. Zanimivo je, da se je predsednica DZ v istem stajlingu pojavila tudi v pogovorni oddaji Ena na Ena, ki smo jo lahko spremljali minulo soboto na POP TV. Glede na objave, ki so zaokrožile po Instagramu, so oddajo posneli že dan prej, torej v petek.

Videz je dopolnila tudi z rdečo šminko in barvno ujemajočim lakom za nohte. Če pozorno pogledate, lahko na njeni levi roki opazite tudi tetovažo, ki kuka izpod prosojnih rokavov.

Na vprašanje "Kdo je Urška Klakočar Zupančič?", ki ji ga je zastavil voditelj oddaje Uroš Slak je gostja odgovorila: "Sem oseba, ki se ne uklanja nekim togim pravilom, in tako bo tudi ostalo."

Čeprav si o sebi, kot je povedala v oddaji, ne bi upala trditi, da je trenutno najvplivnejša ženska v slovenski politiki, pa je nedvomno ženska, ki je poskrbela, da je dogajanje na političnem parketu še bolj vroče.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.