15. 7. 2022, 08:12 | Vir: Sportklub

(VIDEO) Zasačili Dončića in Dragića na dopustu: žurata z legendarnim košarkarjem

Profimedia/Posnetek zaslona Instagram Goran Dragić/fotomontaža

So si pa dali duška ... Poglejte te videoposnetke.

Kaj imajo skupnega Luka Dončić, Goran Dragić in Shaquille O'Neal? Vsi skupaj se te dni mudijo na hrvaškem otoku Krk, kjer se je v noči na petek legendarni Shaq prelevil iz košarkarja v DJ-ja. Družbo sta mu ob mešalni mizi delala tudi oba slovenska zvezdnika.

Otok Krk je že leta priljubljena poletna počitniška destinacija prvega zvezdnika slovenske košarke Luke Dončića. Na tem Slovencem bližnjem otoku je v novem Diamond Clubu pri Malinski nastopil Shaquille O’Neal, ki se sicer že leta ukvarja tudi z glasbo.

Shaq kot DJ

Izdal je namreč že več albumov hip hop zvrsti, prvi z naslovom Shaq Diesel je izšel že leta 2003 in je bil prodan v več kot milijon izvodih.

Leta 2014 je 216 centimetrov visoki orjak, ki je v ligi NBA osvojil štiri šampionske prstane, obiskal festival Tomorrowland, enega največjih dogodkov elektronske glasbe na svetu, kot DJ Diesel pa je tam nastopil že leto pozneje.

Profimedia

Njegova ljubezen do elektronske plesne glasbe se je od takrat le poglobila, nastopil je na mnogih zabavah in festivalih, pod skupnim imenom Shaq’s Fun House pa je glasbene dogodke organiziral tudi sam.

Njegova glasba je kombinacija trapa, EDM in hip hopa, navdušuje pa oboževalce po vsem svetu. Na Krku torej tudi Luko Dončića in Gorana Dragića. Poglejte:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon)

"Roke gor"

Zgodbo je na Instagramu delil tudi Dončić in objavil prizor Shaquilla, ko obiskovalce nagovarja v hrvaškem jeziku. Zakričal jim je "roke gor" in s tem nasmejal tudi zvezdnika Dallas Mavericks.

Posnetek zaslona Instagram Luka Dončić

Shaq in Dragić sta bila eno sezono celo soigralca. Ko je bil Goran v sezoni 2008/09 še novinec in član Phoenixa, je bil tam tudi Shaquille in si torej s takrat 22-letnim slovenskim organizatorjem igre delil garderobo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon)

Shaquillovo poletje bo še zelo delovno. Po Krku bo julija sledil še obisk Dubrovnika, Almerie, vnovič bo nastopil tudi na Tomorrowlandu v Belgiji, nato v Las Vegasu in Calgaryju. Še šest nastopov ga čaka v avgustu, ko bo igral po Združenih državah Amerike.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 1EYENBA (원아이엔비에이) (@1eyenba)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.