N. V. | 12. 4. 2022, 12:29

Nepozabno zavijanje z očmi: to bo vaš novi najljubši gif!

Posnetek zaslona/RTV

Poglejte, kako se je politik odzval na soočenju. O tem govori celotna Slovenija. Prepričani smo, da boste ta gif dnevno uporabljali v dopisovanju s prijatelji. Da ne bodo prikrajšani, ga kar takoj delite z njmi.

Na predvolilnem soočenju parlamentarnih strank na RTV Slovenija se je vnela debata, v kateri je Zmago Jelinčič postregel z grimaso, o kateri ne poročajo le mediji, temveč se o njej pogovarjajo tudi ljudje na jutranji kavi. "Si videla Jelinčiča, kako je na televiziji zavil z očmi?" je bilo zgodaj zjutraj slišati v eni od ljubljanskih kavarn.

Spomnimo ...

Debata je na včerajšnjem soočenju tekla o "bontonu politikov" oziroma političarke Dominike Švarc Pipan, saj pretekli konec tedna ni želela stisniti roke premierju Janezu Janši.

O tem pripetljaju jo je vprašala voditeljica Vida Petrovčič, Pipanova pa je pojasnila, da predsedniku vlade roke ni podala, saj ga ne spoštuje.

Vmešal se je Jelinčič

Jelinčič se je odzval na obtožbo Pipanove: "Rokovanje sodi v okvir pravne države."  Predlagal ji je, naj bere Platona. Pipanova je v tistem trenutku zaprosila za kratko repliko: "Vam sem dala roko, pa ste že 30 let žaljivi - poslušamo vaše populistične žaljivke. A niste šli tako daleč kot predsednik vlade, zato vam roko ponudim."

Famozno zavijanje z očmi

Za vas smo na Metropolitanu pripravili gif, ki bo zagotovo postal nepogrešljivi del pogovorov s prijatelji. Obljubimo, da bo to vaš novi najljubši gif! Izvolite, naložite si ga na telefon in ne pozabite ga deliti s prijatelji.

Posnetek zaslona/RTV

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.