Ž.A. | 28. 12. 2021, 09:00

(VIDEO) Vroč posnetek policistke, ki erotično pleše svojemu nadrejenemu, postal viralen!

Youtube Screenshot

V javnost je prišel videoposnetek iz New Yorka, na katerem mlada policistka Vera Mekuli na božični službeni zabavi pleše v naročju svojega nadrejenega poročnika Nicka McGarryja. Pravi, da ji je žal in da ni vedela, da je poročnik poročen. Videoposnetek je na voljo za ogled le polnoletnim osebam.

Vroča zabava v New Yorku

Videoposnetek prikazuje, kako je Nick sedel na stolu, policistka Vera pa je zanj priredila pravi erotični šov. Ni jima bilo mar, da sta v središču pozornosti in verjetno jima ni bilo mar niti za vse kamere, ki so bile v tistem času prižgane. Vera je spretno vrtel boke in se drgnila po njegovem mednožju. 

Videoposnetek na Youtubu si lahko ogledate s klikom na spodnji ekran, vendar le, če ste polnoletni:

Kot pričakovano je videoposnetek dan po zabavi videla tudi poročnikova žena in mislimo si lahko, da nad njim ni bila kaj preveč navdušena. 

Preberite tudi: (FOTO) Kako so praznične dni preživeli Tadej Pogačar, Tim Kores Kori in drugi znani Slovenci?
Kakšen je bil odziv policistke?

''Želim se osebno opravičiti poročnikovi ženi in upam, da s tem nisem škodovala vajinemu zakonu. Ne bi smelo biti tako, nisem imela pojma, da je poročen,'' je dejala Vera.

Med drugim je povedala tudi, da so jo kolegi nagovorili, naj zapleše in da se ji ni sanjalo, da je poročnik poročen. ''Da bi nekaj takega storil moški, se zagotovo ne bi snemalo in ne bi pristalo na spletu,'' zagovarja svoje stališče Vera in doda: ''To bi morala biti samo zabava, da se malce nasmejimo. Niti zavedala se nisem, da mu lahko s tem uničim kariero in ga prikažem kot slabega človeka.''

Kakšne so sankcije?

Poročajo, da Newyorška policija ne bo izvedla hujših sankcij, niti ji ne grozi odpoved. Odločili so se, da poročnika McGarryja premestijo na drugo postajo.

Priporočamo tudi: Pevka Maeta objavila trenutek, ko jo je med snemanjem videospota ugriznila kača

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.