N. V. | 30. 8. 2022, 07:21

Zaročenec znane pevke v Križanke prišel oblečen v krilo

Facebook Jernej Celestina

Je to nova moška moda? Poglejte, ali se mu tak videz prilega in kaj moški s takšno izbiro oblačil želijo sporočiti svetu.

Glasbenica Neisha je avtorica glasbe muzikala Povodni mož, ki so ga prejšnji teden premierno uprizorili na odru Križank.

Muzikal Povodni mož je nastal v jedru ustvarjalne ekipe producentke Vesne Starina, avtorja besedila Ambroža Kvartiča, režiserke Sare Lucu ter dramaturga Miša Mićića. V glavnih vlogah lahko na odru vidimo Jureta Kopušarja in Saro Briški Cirman – Raiven.

Na premieri muzikala je bilo veliko gledalcev – ti so Križanke zapolnili. Ustvarjalce muzikala pa so prišli podpirati tudi njihovi najbližji.

Podpora ustvarjalcem

Med tistimi, ki so na tribuni izkazali podporo ustvarjalcem, je bil tudi Neishin zaročenec Jernej Celestina, vojak in glasbenik.

Poročali smo, da sta se znana glasbenika spoznala pred štirimi leti, na njuno četrto obletnico zveze pa naj bi Celestina padel na kolena in jo zaprosil za roko z unikatnim in ročno izdelanim prstanom, ki ga zadnje tedne na Neishini roki skoraj ne gre zgrešiti.

Tako ni nič čudnega, da jo na vrhuncu njune zaljubljenosti, podpira tako zasebno kot poslovno.

Zaročenec v krilu

Zanimiva se nam je zdela njegova izbira oblačil. V Križanke je prišel oblečen v krilo. Oblečen je imel škotski kilt in obute debele volnene nogavice.

Na Facebooku je delil fotografijo z dogodka, ki priča o njegovem videzu tistega večera. Fotografiral se je z zvezdnikom muzikala Kopušarjem.

Nova moška moda?

Takšna oblačila za moške v svetu blišča in slave niso nič novega. Mnogi slavni zvezdniki, tudi iz Hollywooda, nosijo ženstvena oblačila. Spomnimo na Brada Pitta, ki si je pred manj kot mesecem oblekel laneno krilo na premiero filma Bullet Train v Nemčiji.

Profimedia

Takšna izbira oblačil nosi pogosto tudi globlje sporočilo. Na glavo postavlja rek: "Moški nosi hlače v hiši." Namreč podzavestno povezujemo hlače (ki tradicionalno veljajo za moško oblačilo) z lastnostmi, kot so dominacija, odkritost in odgovornost. Sporočilo, ki ga predajajo ti zvezdniki, je, da moškosti ne opredeljuje kos blaga.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.