J. Z. | 25. 7. 2022, 14:34

Neverjeten uspeh mladega gasilca: po vrnitvi s Krasa je dosegel še TO

Twitter/ACH Volley Ljubljana/fotomontaža

Več kot tisoč prostovoljcev se je že podalo v boj z ognjenimi zublji na zahodu države. Med njimi je tudi mladenič iz Logatca, ki je kljub utrujenosti presenetil z vrhunsko uvrstitvijo.

Številni prostovoljci te dni navdušujejo s svojimi zgodbami o pomoči pri gašenju požara na Krasu. Z eno takih so se pohvalili tudi v odbojkarskem klubu ACH Volley Ljubljana

20-letni Klemen Šen je najprej kot prostovoljni gasilec priskočil na pomoč pri uničujočih požarih na Krasu, le dva dni zatem pa v paru z Nejcem Zemljakom postal državni prvak v odbojki na mivki.   

Šen je šele pred dobrim mesecem postal član ACH Volleyja.

Eden večjih talentov v Sloveniji

Mladi odbojkar, ki velja za enega najbolj nadarjenih v Sloveniji, je v četrtek kot član PGD Dolnji Logatec pomagal na Krasu, nato pa se podal na odbojkarsko igrišče.

Twitter/ACH Volley Ljubljana

"Igrala sva dobro. V nekem trenutku sva prišla v položaj, ko sva se zavedala, da je živčnost odveč. Za Klemna je to prvi, zame tretji naslov državnega prvaka in vesela sva, da sva to doživela skupaj. V veliki meri sva zadovoljna s tem, kar sva prikazala," sta po zmagi dejala Zemljak in Šen.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord