J. Z. | 6. 7. 2022, 12:05

Novak Đoković o svojem sinu: TO je njegova nova ljubezen

Profimedia

Medtem ko srbski teniški zvezdnik Novak Đoković nadaljuje svoj pohod na vrh Wimbledona, pa so mediji opazili tudi njegovega sina Stefana. Ta se je med treningom zabaval na igrišču.

Srbski tenisač Novak Đoković, ki ima s soprogo Jeleno Đoković dva otroka, na teniškem turnirju ne izstopa le po vrhunskih nastopih. Tokrat je v ospredju tudi njegov sin. 

Sedemletni Stefan se je očetu pridružil pri treningu, teniški poznavalci pa so hitro opazili, da je mladi tenisač v slogu precej bolj podoben Rafaelu Nadalu kot očetu, poročajo tuji mediji. "Rad me tako izziva na igrišču. Vendar se vedno zabavava," je to komentiral Novak Đoković.  

Profimedia

"Rad izkoristim vsako priložnost in možnost, da igram z njim, saj je trenutno zelo zagret za tenis. Vse se vrti okrog tenisa, neprestano gleda tekme in jih analizira. Vse ga zanima," je dejal Đoković. 

"Popolnoma je zaljubljen v tenis. To je bila samo njegova želja. Zato sem ga seveda podprl. Nikoli pa ga ne bi silil, da nekaj trenira, če mu to ni všeč,"

35-letni zvezdnik je dejal, da bo sina podpiral, če bo želel postati profesionalni igralec tenisa. Vendar pa je Stefan še veliko premlad, da bi razmišljal o tem.

Profimedia

 Sedemletnik se sicer trenutno ukvarja še z drugimi športi, kot so smučanje, nogomet, borilne veščine. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.