D. D. | 24. 11. 2023, 12:03

Novak Đoković je spet poskrbel za dramo na igrišču: "Utihni, tišina!"

Profimedia

S čim so navijači razjezili teniškega asa?

Kaj se dogaja z najboljšim tenisačem na svetu? Novak Đoković se je spet spopadel z navijači. Tokrat je svoj bes izrazil v četrtfinalu Davisovega pokala, v katerem je gladko premagal Camerona Norrierja s 6:4, 6-4 in tako Srbiji prinesel drugo točko proti Veliki Britaniji ter omogočil, da se je uvrstila v polfinale.

Na začudenje navijačev je kmalu po tekmi izbuhnil. Britanskim navijačem je pokazal tri prste, nato pa je presenetil še z burno reakcijo, ko so bobni prekinili njegov intervju po zmagi na tekmi. Poskušal jih je utišati, nato pa mu je nekdo s tribune rekel, naj utihne. Đokovića je to zelo razjezilo: "Ne, ti utihni. Morali bi se naučiti spoštovati igralce, ljudje. Utihni, tiho. Nocoj ne boš mogel spati," je dejal srbski teniški igralec.

Tokrat pa ni bilo prvič, da se je Đoković razburil na gledalce na tribunah. Spomnimo, nedavno je med tekmo popolnoma izgubil živce in kričal na navijača. Zaradi incidenta pa je morala posredovati celo varnostna služba.

V igri, v kateri je Đoković serviral za potrditev "brejka", se je srbski navijač oglasil ravno, ko je bilo to najmanj potrebno. Srbskega teniškega asa je vse skupaj tako razjezilo, da mu je zabrusil: "Si ti normalen?! Pojdi ven!" Navijač je hitro dojel, da je storil napako, pozneje pa je incident komentiral tudi Đoković.

"Da, to je vplivalo name. Zgodilo se je na tistem delu stadiona, na katerem so bili moji prijatelji. Ne vem, kdo je bil ta človek, vendar me je precej razjezil. Rekel sem svojim, naj se malo pogovorijo z njim. V večini primerov se ne odzovem," je po tekmi dejal Nole. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol