N. V. | 26. 3. 2023, 21:28

Dončiću nikakor ne uspeva: kljub zavidljivi predstavi spet poražen

Profimedia

Nova boleča zaušnica Dallasu: drugič v dveh dneh so izgubili proti odpisanemu Charlottu.

Košarkarji Dallasa so v razmiku dveh dni še drugič zapored merili moči s Charlotte Hornets. Prvič so klavrno izgubili, poraz pa je močno prizadel zvezdnika ekipe Luko Dončića. Poleg tega je še razkril, da ima težave v zasebnem življenju, smo poročali. 

Danes so košarkarji kluba Dallas Mavericks svoje pretekle napake poskušali popraviti in vodjo ekipe poskušali spraviti v boljšo voljo. Dallas je bil v polni postavi, po bolezni se je vrnil tudi Tim Hardaway. 

A tudi tokrat nikakor ni šlo

Dončić na začetku nikakor ni bil razpoložen in nobena žoga ni šla v koš. Nato se je prebudil in s tem Dallasu ponudil upanje. Kljub težkemu delu Dončića in druščine pa tekmecev nikakor niso mogli dohajati.

Profimedia

Tekma se je končala z zmago kluba Charlotte Hornets: dosegli so 110 točk, medtem ko so jih košarkarji Dallasa 104.

Spet so razočarali in proti istemu nasprotniku doživeli nov poraz. Zdaj imajo izkupiček 36:39 in so na enajstem mestu, ki ne prinaša niti razigravanja za končnico.

Dončić suspendiran

Luka Dončić je vknjižil 40 točk, 12 skokov in 7 podaj. Dobil je tudi 16. tehnično napako v sezoni, kar pomeni, da je suspendiran in na naslednji tekmi proti Indiani ne bo smel igrati. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol