N. V. | 22. 1. 2024, 15:30

Frizura, da te kap! Luka Dončić presenetil z novo pričesko: "Videti je kot ... " (FOTO)

Dallas Mavericks/Instagram/posnetek zaslona

Nekateri oboževalci so zgroženi: očitajo mu, da nova frizura ni "kulturno primerna". Kaj menite vi?

Slovenski košarkarski virtuoz Luka Dončić znova navdušuje svet, tokrat s svojimi plesnimi gibi in novo pričesko. Košarkarski klub Dallas Mavericks je na Instagramu objavil videoposnetek nedeljskega treninga, v katerem ima glavno vlogo naš 24-letni zvezdnik.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dallas Mavericks (@dallasmavs)

Na videoposnetku lahko vidimo, kako Dončić zadeva koše, ob vsakem zadetem košu pa se zelo razveseli in začne plesati ter migati z zadnjico. A oboževalce je tokrat bolj kot s svojimi plesnimi koraki presenetil z novo pričesko.

Presenetil z novo pričesko

Dončić je oboževalce presenetil z novo pričesko. Na glavi ima namreč kitke. Dončić se zdi zelo ponosen na novo pričesko, saj je poziral s spuščeno glavo, da bi kameram pokazal svoje lase. Ni znano, ali je Dončić spletel kitke sam ali je pri tem imel pomoč.

Nekateri oboževalci niso navdušeni nad novim videzom; menijo, da mu kitke ne pristajajo, nekateri pa so omenjali, da se jim to ne zdi kulturno primerno.

Tudi pod videom, ki so ga objavili s kluba Dallas Mavericks, se je vsul plaz komentarjev. "Tudi igra tako, kot trenira", "Luka bo s kitkami neustavljiv", "Videti je kot samurajski bojevnik", "Všeč mi je, kako Luka eksperimentira s pričeskami in modnimi slogi", "Vadi, da bo tako lahko svoji Gabrieli delal pričeske," je le nekaj od številnih komentarjev na Instagramu.

"Papa Dončić"

Ne glede na to, kaj počne s svojimi lasmi, Dončić ostaja neomajen na igrišču. Slovenski strelec je v tej sezoni v povprečju blizu trojnega dvojčka. Doseže 34 točk na tekmo, zbere osem skokov in devet podaj na tekmo.

Ima pa izjemno leto tudi zunaj igrišča. Z zaročenko sta decembra razkrila, da se jima je rodila hčerka Gabriela, smo poročali. 

Navijači so mu nadeli vzdevek "papa Dončić". Ta vzdevek so skovali za Dončića, ko je po rojstvu prvega otroka nadaljeval z žgočim nizom. Na petih tekmah po rojstvu hčerke je v povprečju dosegal 35,2 točke, 12,4 podaje in 8,8 skoka.

Mavericks so trenutno šesti na zahodu in bi imeli mesto v končnici, če bi se sezona končala v nedeljo. Ekipa bo zvečer igrala proti Boston Celtics, potem ko je bila načrtovana tekma z Golden State Warriors preložena. Zabavno bo videti, ali se bo Dončić odločil igrati s speto pričesko in ali bo zaradi tega igral še bolje.