N. V. | 1. 7. 2022, 11:26

Proti komu se bodo košarkarji pomerili na naslednji kvalifikacijski tekmi in ali so karte sploh še na voljo?

Profimedia/fotomontaža

Želite podpirati naše košarkarje na njihovi poti na svetovno prvenstvo? Preverili smo, kje se da dobiti karte in za kakšno ceno.

Številni navijači v ljubljanskih Stožicah in slovenski reprezentanti, na čelu z Goranom Dragićem in Luko Dončićem, so v četrtek zvečer pričarali pravi praznik košarke.

V izjemno pomembni kvalifikacijski tekmi za svetovno prvenstvo leta 2023 so naši košarkarji s 97:69 premagal hrvaško izbrano vrsto in si krog pred koncem prvega dela že priigrali napredovanje v drugi del. 

Pomerili se bodo proti švedski košarkarski reprezentanci.

Kje bodo igrali?

Slovence v nedeljo, 3. julija čaka še gostovanje na Švedskem. Igrali bodo v Stockholmu, v dvorani Hovet. Tekma bo ob 17. uri.

Koliko je treba odšteti za karte: za tekmo in letalo?

Cena vstopnice za ogled tekme za švedske navijače znaša od 30,22 evra do 164,94 evra, odvisno od vrste sedišča.

Cena vstopnice za tuje navijače je 33,91 evra. Dobra novica je, da so vstopnice še vedno na voljo: lahko jih kupite na spletni strani švedske košarkarske reprezentance.

Kaj pa cena letalske vozovnice? Žalostna novica je, da z Brnika ni neposrednih letov do Stockholma. V tem času tudi iz Benetk ni direktnih letov, tako navijačem ostaja možnost leta z Dunaja, za enosmerno letalsko vozovnico 3. julija pa boste odšteli 276 evrov.

Posnetek zaslona Skyscanner

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord