12. 8. 2022, 20:54

Incident: nogometaš se je po tekmi spravil na fotoreporterja

Twitter/Sportske vijesti

Ne zgodi se pogosto, da je fotoreporter žrtev nasilja na nogometni tekmi. Poškodbe večinoma staknejo, ker jih nenadno z veliko hitrostjo zadane žoga. No, tokrat je za to poskrbel kar nogometaš gostov.

Nogometaši AEK Larnace so si izborili nastop v play-offu kvalifikacij za ligo Evropa, potem ko so po zmagi na prvi domači tekmi z 2:1, na povratni tekmi v Beogradu s Partizanom igrali neodločeno 2:2.

Po tekmi je sledil incident, ko je nekdanji srbski reprezentant in igralec Crvene zvezde, zdaj član Larnace Nenad Tomović udaril fotoreporterja, ki je bil na za fotoreporterje predvidenem mestu. Morda je šlo med tekmo za izmenjavanje grdih besed in je bil fizični obračun le pika na i. 

Na posnetku, ki se je pojavil na družbenih omrežjih, je videti, kako soigralec skuša umiriti Tomovića, a se je ta v nekem trenutku odtrgal in stekel do fotoreporterja, ki je stal za reklamnimi transparenti, ter ga grdo porinil.

Tomović je za Crveno zvezdo igral v letih od 2006 do 2009, dres srbske reprezentance pa je nosil od leta 2008 do 2015. V tem času je za Srbijo zbral 22 nastopov.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord