28. 7. 2022, 15:50 | Vir: STA

VIDEO: Trener in direktor torinskega kluba sta se stepla na parkirišču!

Profimedia

Na Apeninskem polotoku pravijo, da gre v ekipi za pravo živčno vojno, ki je posledica 10. mesta v lanskem prvenstvu.

Pri italijanskem nogometnem prvoligašu Torinu očitno vre. Amaterski videoposnetki, ki so zaokrožili po spletu, kažejo, kako je pred hotelom v avstrijskem Waidringu, kjer je ekipa na pripravah, zavrelo. Stepla sta se direktor kluba David Vagnati in hrvaški trener Ivan Jurić, menedžer Marco Pellegri pa ju je skušal ločiti.

V videu je vidna in slišna predvsem agresivnost Vagnatija, ki ob agresivnem pristopu ni skoparil z vrsto psovk. Ko se osebe umaknejo vidnemu polju kamere, pa je slišati tudi večkrat krik "au".

Časnik La Stampa danes piše, da je bilo med Jurićem in Vagnatijem vedno napeto. Slednji naj bi bil tesen sodelavec predsednika kluba Urbana Caira.

Tokrat pa naj bi bil razlog za spor prav to, da naj bi šel Jurić na pogovor k predsedniku, direktor kluba pa o tem ni bil obveščen. Jurić naj bi se pri predsedniku pritožil, ker v ekipo še ni dobil okrepitev, ki jih potrebuje za uspešno igranje.

Kakšen je bil razplet, ni povsem jasno. Vagnati je povedal, da sta se na koncu s trenerjem sporazumela. "Objela sva se. Jurić je velik trener," so ga povzeli mediji. Tudi kakšne bodo posledice, je v tem trenutku nejasno. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.