N. V. | 6. 10. 2023, 17:14 | Vir: STA

Ibrahimović pred kamerami odgovarjal v svojem slogu: "Seks je boljši. Kdor misli drugače, ima težave v postelji" (VIDEO)

YouTube/Piers Morgan Uncensored/posnetek zaslona

Legendarni nogometaš je nasmejal oboževalce. 

Legendarni nogometaš Zlatan Ibrahimović je letos končal svojo dolgoletno in zelo uspešno kariero pri italijanskem Milanu, smo poročali. V svoji karieri je odigral 866 tekem in dosegel 511 golov. Igral je za številne nogometne velikane, kot so Inter, Juventus, Barcelona, ​​​​Manchester United ...

V nedavnem intervjuju z britanskim novinarjem Piersom Morganom se je spominjal svoje kariere. V eni uri in 45 minutah njunega pogovora so se oboževalci večkrat nasmejali odgovorom Ibrahimovića.

Številne pa je najbolj nasmejal odgovor na vprašanje, ali ima raje gole ali seks. Ibrahimović je odgovoril v svojem slogu: "Seks je boljši. Kdor misli drugače, ima težave v postelji.

Zelo kritičen do selitve zvezdnikov v Savdsko Arabijo

Švedski nogometni zvezdnik je med drugim povedal, da je zelo kritičen do selitve zvezdnikov formata Cristiano Ronaldo ali Neymar v Savdsko Arabijo. Savdska Arabija je letos dosegla nov mejnik v nogometu. Kot prvi se je tja že januarja za domnevnih 200 milijonov evrov preselil Ronaldo, kasneje so savdski klubi za 600 milijonov v svoje vrste zvabili zvezdnike kot so Neymar, Karim Benzema in Sadio Mane ...

"V spominu bi morali ostati zaradi svojega talenta in ne zaradi zaslužka," je dejal nekdanji zvezdnik. Ocenjuje, da Ronaldo in druščina, ki bodo na Arabskem polotoku zaslužili astronomske vsote, na ta način tvegajo svoje statuse nogometnih ikon: "To, zaradi česar vsak dan treniramo in prejemamo priznanje, je naš talent. In to je tisto, kar naj bi ostalo ljudem v spominu. Menim, da bi morali igralci, ki so v določeni ligi dosegli določen nivo, na določeni točki tudi nehati. Ne morejo oditi v šibkejšo ligo in na drug način končati kariere."

Ibrahimović poudarja, da bi morala biti legendarnim nogometašem pomembnejša njihova zapuščina kot denar. "Nogometaš, ki je že ogromno zaslužil, gre tja in prejema nove velikanske vsote. Pa to res spremeni življenje? Umrl boš, preden boš lahko zapravil denar, ki si ga zaslužil že pred Savdsko Arabijo. Odhod tja ne naredi prav nobene razlike," je še dejal Šved, ki je imel ponudbe tudi iz Savdske Arabije in 100-milijonov evrov vredno ponudbo na Kitajskem. Sam sebe je takrat vprašal, kaj si želi in kakšni so njegovi cilji.

Ibrahimović v celoti razmišlja le o športu in priborjenem. Zase prvi, da s selitvijo v Savdsko Arabijo zaradi kršenja človekovih pravic, ne bi imel težav: "Sploh ne. V življenju počnemo stvari zase in za svoje družine. Kdo te bo čez pet ali deset let obsojal, če boš živel premožno, zdravo in dobro življenje?"

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord