D. D. | 28. 7. 2023, 09:07

Preprosto čudovito: teniški zvezdnik Rafael Nadal javnosti prvič pokazal svojega sina (FOTO)

Profimedia

Teniški as je na družbenih omrežjih objavil fotografijo z dopusta, ki je razvnela oboževalce. 

Rafael Nadal je po skoraj letu dni javnosti prvič pokazal svojega sina. Španski teniški igralec je na Instagramu objavil družinsko fotografijo, na kateri je z ženo Mario Perello in njunim sinom, ki nosi njegovo ime - Rafael. Čeprav obraz dojenčka ni viden, je fotografija pritegnila veliko pozornosti in plaz čustev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

Spomnimo, da je Nadal v začetku oktobra lani postal očka. Družina je bila z njim to sezono v Avstraliji, zaradi trenutnih težav s kolkom pa ga na igrišče ne bo do konca letošnjega leta, poroča Sportal.rs. Kot je že napovedal, bo naslednja sezona njegova zadnja v karieri.  

Mimogrede, Nadal preživlja počitnice na jahti. Teniški igralec je nedavno razkril, da je velik ljubitelj jaht, zato si je pred tremi leti privoščil katamaran Sanrif 80, ki je vreden 5,8 milijona evrov.

Rafael Nadal rad uživa na svoji skoraj 6 milijonov evrov vredni jahti.

Rafael Nadal rad uživa na svoji skoraj 6 milijonov evrov vredni jahti.

Profimedia

Nad objavo fotografije oboževalci navdušeni

Pod športnikovo objavo na Instagramu se je vsul plaz komentarjev, kjer mu vsi privoščijo družinsko srečo. "Tako lepo te je videti, kako uživaš počitnice s svojim čudovitim sinom, Rafaelom mlajšim," je zapisal eden izmed oboževalcev. Oglasil pa se je tudi slavni nogometni trener Jose Mourinho, ki je komentiral, da so Nadalovi na "zasluženem dopustu".  

Nadal je svojega naslednika poimenoval po sebi, čez desetletje in pol pa bomo videli, ali bo Rafael mlajši stopal po očetovih teniških stopinjah ...

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord