A. Ko. | 19. 9. 2022, 14:15

Princ Harry: ʺName so vedno lajali, nanjo nikoliʺ

Profimedia/fotomontaža
Princ Harry: ʺName so vedno lajali, nanjo nikoliʺ (foto: Profimedia/fotomontaža)

Britanska kraljica Elizabeta II. je svojo ljubezen do psov prenesla tudi na svoje vnuke. Nekateri so imeli z njenimi korgiji boljši, drugi pa malce slabši odnos. Princ Harry je razkril … 

Princ Harry je pred petimi leti, ko so z britanskim dvorom še živeli v sožitju, v enem izmed pogovorov razkril delček dogajanja za dvornimi zidovi. Povedal je, da je njegova Meghan osvojila kraljičine korgije v trenutku, ko so se prvič srečali.

Ko je bila Meghan na čaju pri kraljici, so korgiji ves čas hodili okrog nje in ji celo ležali na nogah. ʺTo je bilo zelo prisrčno,ʺ je komentirala v enem izmed prvih skupnih intervjujev, ki sta jih podala s Harryjem. Ta pa ni delil njenega navdušenja:

ʺZadnjih 33 let lajajo name. Ona pa vstopi in  - absolutno nič! Samo migajoči repki.ʺ

Ob lajajoče korgije se je v enem izmed televizijskih intervjujev obregnil tudi princ William. Ko so ga vprašali, kaj je recept, da je kraljica vedno in povsod tako razumna, je odgovoril: ʺVsekakor mislim, da so za to krivi njeni korgiji. Ves čas lajajo. Ne vem, kako se spopada s tem.ʺ

Kljub temu pa sta Harry in William velika ljubitelja psov, kot tudi njuni ženi in otroci. Harry in Meghan sta pred kratkim v dom sprejela že drugega posvojenega psa. Tokrat sta se odločila za 7-letno Mio, ki sta jo vzela iz vzrejnega zavetišča v Virginiji.

Mia se je v novi družini pridružila črni labradorki Puli.     

Williamu in Kate družbo dela črna kokeršpanjelka Orla, potem ko so se v lanskem letu morali posloviti od njihovega prvega družinskega psa Lupa, prav tako pasme kokeršpanjel. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.