R.S. | 26. 7. 2022, 21:45

Travmatična izkušnja stevarda: to je našel v svojem obroku

Posnetek zaslona/Twitter/aviationbrk

Na žalost to ni prvi primer težav z obroki podjetja, saj je osebje že prej v prehrani odkrilo polže in plesen.

Letalska družba SunExpress je v težavah, saj je njen uslužbenec v kosilu našel odsekano kačjo glavo, vendar šele po tem, ko je pojedel večino obroka. 

Glava mrtve živali je bila skrita na dnu krožnika z ravioli in zelenimi listi. Obrok je bil sestavljen iz pijače, solate, kruhka in tople jedi z ravioli in zelenjavo.

Incident se je zgodil 21. julija, med letom iz Ankare v Düsseldorf. 

Težave so imeli že v preteklosti

Družba SunExpress je začasno ustavila delovanje svojega gostinskega podjetja, po poročanju časopisa Gazete Duvar pa to ni prvi primer težav z obroki podjetja. Osebje naj bi že prej v prehrani odkrilo polže in plesen.

Naša glavna prednostna naloga je, da so storitve, ki jih nudimo gostom na naših letalih, najvišje kakovosti ter da imajo naši gostje in zaposleni udobno ter varno izkušnjo letenja," je dejal tiskovni predstavnik letalske družbe. 

Zanikajo napako

Pri družbi Sancak zanikajo, da bi kačja glava izvirala iz enega od njenih obratov. Trdijo, da je morala biti v obrok vnešena, ko je zapustila tovarno.

"Pri kuhanju nismo uporabili nobenih tujkov, ki naj bi bili v hrani zaradi tehničnih in toplotnih pogojev, ki se uporabljajo v gostinskih obratih na letalih," je še povedal tiskovni predstavnik. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.