M. P. | 11. 5. 2022, 12:43

Grozljiv umor v Srbiji: moža je med spanjem večkrat zabodla, uporabila je tudi motorno žago

Zrklik/Blic

Srbski mediji se sprašujejo, kaj je žensko privedlo do tako krvavega dejanja. 46-letnica je medtem že v priporu, sosedje so podali nekaj več informacij.

Umor naj bi se zgodil v srbskem mestu Zrenjanin, in sicer v naselju Zeleno Polje, v ulici Duška Trifunovića, je poročal srbski Blic. Kot navajajo, naj bi po neuradnih informacijah Tereza P. moža Srđana P. večkrat zabodla, nato pa ga celo prerezala z motorno žago. Ob gnusnem umoru naj bi bili prisotni tudi njeni otroci iz prvega zakona, še navajajo.

Medtem ko je spal 

Kot še navaja srbski Blic, naj bi po navedbah sosedov Tereza možu v vodo dala pomirjevala in tako poskrbela, da se ta ni mogel braniti. Gre namreč za precej manjšo in šibkejšo žensko, to pa vsekakor kar kaže na njeno odločenost, da bo dejanje opravila do konca. 

V času umora naj bi bil v hiši tudi Terezin sin iz prvega zakona, so povedali sosedje in dodali, da je imel ta številne psihične težave ter da je jemal zdravila.

Nekatere informacije, ki prav tako prihajajo od sosedov, pravijo, da je Tereza po zločinu Srđanu odrezala noge, nekatere odrezane dele njegovega telesa naj bi celo kuhala, še piše Blic.

Vsi se sprašujejo ...

Tako kot pri vsakem tako grozovitem dejanju, se najprej vsi vprašajo, kaj je bil motiv. A ta zaenkrat ni znan.

Nekateri mediji se sprašujejo o tem, ali je bila Tereza žrtev moževega nasilja, saj si drugače ne znajo razložiti njenega dejanja. Po poročanju Blica je Tereza pogosto odhajala iz skupnega domovanja, nekaj časa naj bi preživela tudi pri bivšem možu.

Telo 42-letnega Srđana so odpeljali na obdukcijo v Novi Sad. 


                                        
                                            


    
    
    
    
    

    
    



    
    
        
             
            
            

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord