N. V. | 17. 10. 2022, 15:01

Grozljivo: 12-letnico je ubila, potem pa se hvalila s prodajo organov

Fotografija je simbolična.

Profimedia

Preden jo je zadušila, jo je posilila in mučila. Kdo je storilka, ki je bila zmožna teh krutih dejanj?

Brezdomka z resnimi psihičnimi težavami je bila obtožena umora, posilstva in mučenja 12-letne deklice Lole Daviet, katere pohabljeno truplo so našli v kovčku v Parizu. Dahbia B., 24-letna brezdomka po rodu iz Alžirije, je že tudi stopila pred preiskovalnega sodnika, pišejo na portalu 24ur.

"Osumljenka se je hvalila s prodajo organov," je medijem povedal vir blizu preiskave. "Dokazi kažejo, da so dekle odpeljali v klet, kjer je bila mučena, posiljena in zadavljena, imela je tudi prerezano grlo."

Storilci

Dahbia B. je obtožena umora otroka, mlajšega od 15 let, posilstva in mučenja. "Osumljenka naj bi imela resne psihične težave. Živela je na ulici, vendar je imela prijatelje in družino v okolici Pariza," je dodal vir. 

Po odkritju trupla so v bližini kraja dogodka aretirali tri ljudi, nato pa so pridržali še Dahbio B. Vse osebe so alžirskega porekla, poročajo.

Kot smo poročali, so policisti našli kovček, v katerem je bilo truplo 12-letne deklice.

Kamere so v nočnih urah posnele žensko, ki je iz zgradbe s težavo vlekla potovalni kovček. Ta je bil zelo podoben tistemu, v kateremu so našli truplo. 

Žrtev so odkrili z zvezanimi nogami in zapestji, lepilnim trakom okoli obraza in več urezninami na vratu le nekaj ur po tem, ko so jo starši prijavili kot pogrešano, ko se ni vrnila domov po šoli. Obdukcija je pokazala, da je na koncu umrla zaradi zadušitve.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord