B.A. | 28. 3. 2023, 14:03

Golob ničesar več ne skriva: priznal, da sta s Tino Gaber naredila naslednji korak (njegovi otroci jo imajo radi)

Borut Živulovič/BOBO

Predsednik vlade ne mara govoriti o svojem zasebnem življenju, niti ne komentira vse pogostejših videvanj s svežo ljubeznijo Tino Gaber. A tokrat je storil izjemo. Kaj vse je povedal? 

Premier Robert Golob se je tokrat odločil stopiti izven cone udobja ter spregovoril o svojem zasebnem življenju in družini, za katero je že večkrat poudaril, da ne želi, da je stvar javne razprave. A tokrat je za oddajo Preverjeno na POP TV razkril, da "ni nobena skrivnost", da s Tino Gaber in otroki živijo skupaj.

"Tina Gaber je že nekaj časa moja življenjska partnerka. Že nekaj časa živimo skupaj, tudi z mojimi otroki. To ni nobena skrivnost. Odselili smo le poleti, oziroma jeseni leta 2022," je zaupal in dodal, da o tem ni želel govoriti, ker si želi tudi ščititi svoje otroke. 

Bobo

V postopku ločitve, a zaljubljen

V komentarjih skupnih fotografij Goloba in Gabrove smo lahko velikokrat prebrali očitek, da naj bi bil uradno še vedno poročen, a da se v javnosti pojavlja z novo srčno izbranko. Trenutno je namreč v postopku ločitve, ki naj bi bil kmalu zaključen. Proces je sicer uradno sprožil lani decembra. 

Med drugim je dejal, da je bil skoraj leto in pol samohranilec: "Sem bil samohranilec dosti časa, skoraj leto in pol. Tako, da sem se naučil to dvoje žonglirati, je pa na tej funkciji to težje, kot v normali službi."

"Tudi moj otrok gleda poročila in tudi on spremlja vse te izmišljotine o Tini Gaber. Ni mi vseeno, da bi moj otrok živel v svetu, kjer bi imel izziv s tem, kar ve o človeku, ki živi v istem gospodinjstvu in ga ima rad. In zaradi tega mi je pomembno, da jasno povem, status je tak. In je moja sopotnica." 

O njej ima povedati le lepe besede. Pravi, da je "precej drugačna oseba, kot se ji pripisuje v medijih," da je čustvena, strastna in tudi zagovornica šibkih. "In pri tem je zelo konsistentna in zelo borbena. Ima nekaj v sebi, kar človek ne bi pričakoval glede na sliko, ki jo mogoče projecira javnosti," je pripomnil. 

A zanika, da bi bila njegova svetovalka: "Ne, ne drži. Ona je moja partnerka. In vladnega dela ne mešamo s poslovnim življenjem. Ima pa pravico izraziti svoje mnenje," je zaključil. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.