J. Z. | 13. 7. 2022, 07:00

Koga je s svojimi izjavami zbodla Nataša Pirc Musar?

Bobo

Odvetnica je bila v zadnjih dveh letih in pol pogosta komentatorka odločitev vlade in upravljanja epidemije v državi z odloki, pri tem pa ni skoparila s kritikami na račun vlade Janeza Janše. Večkrat je poudarila, da je "epidemija postala priročno orodje za brutalno upravljanje politične agende"

Z nekdanjim premierjem sta si pogosto prišla navzkriž tudi na Twitterju, kjer sta oba aktivna uporabnika. Janša je takratni pravni zastopnici ameriške prve dame Melanie Trump očital, da je radikalna levičarka, ki se bori proti vsemu, kar predstavlja ameriški predsednik Donald Trump, hkrati pa sprejema denar od "fašistov". 

Pirc Musarjeva mu ni ostala dolžna - v angleščini mu je odgovorila, da je Janša vedno bil in vedno bo komunist.

Pirc Musarjeva je bila med drugim tudi predsednica Rdečega križa, kjer pa sporov med njo in generalno sekretarko Renato Brunskole ni manjkalo.

z njenim delom ni bila zadovoljna
Bobo

Potem ko je predlagala razrešitev Brunskoletove, zbor članov pa je ni razrešil, se je poslovila z besedami: "Če ne gre Renata, grem jaz!'. 

Ob svojem odhodu z Rdečega križa je dejala, da je v humanitarno organizacijo prišla z iskrenimi nameni. "Mislila sem, da bo to hobi, pa je žal skala na hrbtu."

"še ena s preveč #dagenj in #pomfrija",

Profimedia
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Pirc Musar (@natasa.pirc.musar)

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord