Uredništvo | 8. 12. 2023, 06:00

Verjela mu je tudi princesa Diana, zdaj brazilski Nostradamus svari pred ...

Profimedia

Slavni vedeževalec je med drugim posvaril princeso Diano pred smrtjo v atentatu, ki bo videti kot prometna nesreča.

Brazilski videc Jucelino Nobrega da Luz velja za sodobnega Nostradamusa. Od leta 1969, ko je kot devetletnik sanjal prve preroške sanje, je napisal na tisoče pisem z napovedmi, ki so se po njegovih besedah uresničile v približno sedemdesetih odstotkih.

Velja za enega redkih, ki je napovedal teroristični napad v New Yorku leta 2001, princeso Diano pa je kar dvakrat opozoril, da utegne izgubiti življenje v atentatu, ki bo prirejen kot prometna nesreča.

Kot je povedal v pogovoru za revijo Jana, se je princesa Diana dejansko odzvala na njegove napovedi in ga povabila k sebi v Anglijo, kjer se je želela zaupno pogovoriti z njim in izvedeti, kdo ji streže po življenju. Žal mu vodstvo šole, kjer je tedaj poučeval, sredi leta ni želelo odobriti potovanja v Anglijo, za Diano pa je bilo kmalu prepozno.

Ne spreglejte:

Da Luz ima to smolo, da prejema skoraj izključno sporočila o slabih rečeh, kot so umori, vojne, prometne nesreče in podobno, vendar pravi, da ljudi ne želi strašiti, zato svojih prerokb ne objavlja, temveč jih sporoča le tistim, na katere se nanašajo in ki bi lahko zadeve spremenili.

Grožnja so potres, ujme in novi virusi

Tako je hrvaške oblasti že obvestil, naj ukrenejo vse potrebno v zvezi s potresom v Zagrebu, o katerem je sanjal in ki naj bi se zgodil natanko 16. marca 2027, še poroča Jana.

Opozarja tudi na nevarnost širjenja virusa marburg v Španiji in Srbiji, ki bo nekakšen visoko smrtnostni bratranec ebole, in okoljske katastrofe, ki bodo posledica globalnega segrevanja.

Bolj optimistično je po njegovih besedah videti prihodnost Slovenije, ki po njegovih besedah čez tri leta vstopa v obdobje preporoda. Do določenih sprememb v slovenski politiki naj bi prišlo že prihodnje leto, ključno pa bo leto 2027, ko bo za Slovenijo nastopilo zelo dobro obdobje.

"Slovenija je čudovita dežela za bivanje in tako bo tudi v prihodnosti. Izjema bodo obalni predeli, kjer bo zaradi globalnega segrevanja vse težje živeti. Ljudje tukaj ste dobro zaščiteni, tudi pred ujmami, ki prihajajo in bodo močno prizadele večji del Evrope. Del vaše države jih bo čutil, večina pa bo varna," je še povedal.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol