N. V. | 12. 9. 2022, 08:50

Kaj nas čaka v 2023? Priznana astrologinja nam ne napoveduje nič dobrega ...

Profimedia/fotomontaža

Kaj za konec leta 2022 in v letu 2023 napoveduje svetovno znana Rusinja, prepoznavna po svojih natančnih napovedih?

Tatiana Borsch, znana ruska astrologinja, je izdala knjigo Complete Horoscope 2023. Njene napovedi so se že večkrat uresničile, v tem delu pa je opisala edinstveno obdobje, v katerem se bo znašel svet prihodnje leto.

Kdaj se bo končala vojna v Ukrajini?

Piše, da v prvi polovici leta 2023 vidi naravno nadaljevanje zelo zapletenega obdobja, ki se je začelo leta 2022.

Soočenje med Vzhodom in Zahodom se bo v Ukrajini nadaljevalo, prav tako rivalstvo med Združenimi državami Amerike in Kitajsko, skupaj s finančno in gospodarsko krizo, ki bosta v 2023 po besedah Borschove "obsedli ves svet".

Glede vojne v Ukrajini je dodala: "Jeseni 2022, to je oktobra in novembra, je konflikt med Rusijo in Zahodom v Ukrajini dosegel novo raven." Pojasnjuje, da bo ruski napredek prisilil Zahod, vključno z Združenimi državami, da prevzame bolj aktivno vlogo v soočenju z invazijo v Ukrajini. Astrologinja pravi, da bo ves svet v vojni.

Zvezde napovedujejo, da se bo vojna v Ukrajini lahko končala januarja-februarja 2023.

Kdo bo zmagal?

Na splošno bo Rusija kljub hrabrim vojaškim in političnim prizadevanjem Ukrajine ter podpori Zahoda zmagala, vojaško, geopolitično in ideološko. Ampak tudi za Rusijo ne prihaja 'dobro obdobje': Rusiji astrologinja jeseni 2022 in v prvi polovici 2023 napoveduje obsežne spremembe v strukturah oblasti.

Ukrajina bo razdeljena na dve vplivni coni, velik del njenega ozemlja pa bo v senci Rusije. Volodimir Zelenski bo izgubil oblast in bo pobegnil iz države, ukrajinsko vodstvo pa bo zamenjano. Mirovne pobude, ki bi sicer lahko spremenile to tragično situacijo, bodo nenehno onemogočene.

Profimedia

V mnogih zahodnih državah bo protivojno čustvo otipljivo in lahko pride do demonstracij, protestov in drugih izrazov nezadovoljstva z vladami, pravi astrologinja.

"Februarja se bo pokazala luč na koncu predora. Sprva bo le utripanje, vendar je zagotovo bolje kot nič," astrologinja pojasnjuje, da bodo države, vpletene v ta konflikt, postopoma spoznale, da se morajo konstruktivno pogajati, da bi izpolnile vse zdrave zahteve in trende družbe. Ti pogovori ne bodo hitri in bodo verjetno obrodili sadove šele v drugi polovici leta 2023.

Ekonomski kaos

Sčasoma bosta Azija in Rusija prevladovali v svetovnem gospodarstvu, je jasna astrologinja.

Letošnji dogodki so le še en korak v prehodu, ko se globalni vpliv seli proti vzhodu, meni: "Napetosti med Združenimi državami Amerike in azijskimi državami se bodo le še pogrevale."

Konec leta 2022 in v začetku leta 2023 bodo gospodarstva številnih držav zapadla v kaos, splošna finančna kriza pa bo potegnila navzdol banke, podjetja in celotno prebivalstvo planeta, je jasna Borschova.

(Politična) kriza

Najhujša gospodarska kriza se bo zgodila v Združenih državah Amerike. Jesen leta 2022 in prva polovica leta 2023 bosta najslabše obdobje, s katerim se je država soočila v zadnjem času.

Lahko pride do resnih konfrontacij med političnimi strankami, ki lahko spravijo družbo kot celoto iz ravnovesja.

Jeseni 2022 in v prvi polovici 2023 bo imel predsednik Biden resne težave. Zvezde mu napovedujejo poslabšanje zdravja in resno destabilizacijo celotnega ameriškega finančnega sistema. V istem obdobju naj bi Bidentov veliki sovražnik, nekdanji predsednik Trump, postal veliko bolj aktiven in močan.

Profimedia/fotomontaža

Prizaneseno ne bo niti evropskim državam. V Franciji se bo nasprotovanje politiki predsednika Macrona povečalo in Macron bo izgubil nekaj svojega vpliva. V Nemčiji bo jeseni kancler Olaf Scholz postal bolj agresiven.

Od novembra 2022 do maja 2023 se lahko v Združenem kraljestvu zgodijo spremembe v vodstvu. To bo obdobje, polno ovir, vključno z resnimi finančnimi težavami, demonstracijami tistih, ki se ne strinjajo s strukturo politične oblasti, in trendom separatizma v različnih regijah, je jasna astrologinja. Napoveduje, da se bodo v juniju–juliju stvari močno umirile, britanski finančni in politični sistem pa si bo uspel opomoči.

Nič dobrih napovedi ...

Poleg vsega tega, astrologinja v drugi polovici maja napoveduje resne teroristične napade. Opisuje, da bo Uran v znamenju bika, na enakih stopinjah kot v obdobju druge svetovne vojne: "To napoveduje prelom s starimi strukturami, kar lahko sproži vojno, smrt ter politične in gospodarske spopade."

Kako bo z denarjem?

Astrologinja torej napoveduje krizo svetovnega bančnega sistema, ki se bo verjetno zgodila novembra in decembra 2022.

"Menim, da bi bilo pametneje vložiti svoj denar v nekaj oprijemljivega, kot so nepremičnine, zemljišča ali zlato. Vse bolje, kot ga imeti v bančnem sistemu ali preprosto na papirju," predlaga astrologinja.

Kaj pa koronavirus?

Z zdravstvenega vidika bi morali biti še posebej previdni vsi, ki imate težave s ščitnico, srčno-žilnimi boleznimi ali kakršnimikoli boleznimi možganskega ožilja. Prav tako ne bo lahko leto za tiste z različnimi vrstami sladkorne bolezni ali težavami z nogami.

Spomladi in jeseni leta 2023 pa so možni novi izbruhi neznanih bolezni in virusov, razlaga astrologinja.

Napoveduje veliko požarov

V letu 2023 se lahko nadaljujejo različne naravne anomalije, s katerimi se je svet spopadal letos. Astrologinja napoveduje obsežne požare, ki bodo pozimi in spomladi 2023 dejavnik destabilizacije.

Profimedia

Vendar pa lahko v začetku maja, ko Jupiter preide v Bika, pričakujemo pomembne izboljšave v kmetijstvu, pravi. Letine bodo obilnejše, kar bo v mnogih državah pomenilo izhod iz prehranske krize. 

Rojstvo novega sveta

Vsi ti boleči procesi bodo sčasoma pripeljali do rojstva novega, sodobnega sveta, ki pa se bo končal šele po letu 2025. Nikoli pa več ne bo točno tako, kot je bilo, je jasna astrologinja.

V drugi polovici leta 2023 se bodo ljudje korak za korakom začeli spopadati s številnimi izzivi, s katerimi se srečujemo. 

"Če pogledam v prihodnost, predvidevam, da bodo konec leta 2022 in v začetku leta 2023 gospodarske, politične in socialne ter osebne krize dosegle vrhunec. Ne pozabite, blagoslovljeni smo, da živimo v dobi velikih sprememb, in zgodovinski dogodki zagotovo pustijo pečat na naših osebnih življenjih," pravi Borschova.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel