26. 6. 2022, 11:30 | Vir: Sensa

Mlaj bo v znamenju raka razkril mnogo skrivnosti

Profimedia

V sredo, 29. junija, ob 04.52 uri, nastopi mlaj v znamenju raka. Poglejmo si, kaj bo značilno za tokratno luno. 

Luna se bo nahajala v njenem domačem znamenju raka. Tam se luna počuti dobro, zato bomo lahko občutili določeno harmonijo. 

Mlaji predstavljajo začetek novega cikla in prinašajo svežo energijo za delo. Najboljši dnevi so običajno takoj po vrhuncu mlaja, saj smo v tistih dneh resnično sposobni začeti stvari na novo in jih bolje razumeti.

Luna nas naredi bolj občutljive

Dejstvo pa je, da nas luna naredi bolj občutljive, prav tako energija znamenja raka. V času tega mlaja se bomo lahko počutili zelo občutljive in senzibilne, toda to občutljivost lahko uporabimo, da postanemo bolj intuitivni, bolj sočutni in bolj odzivni na okolje.

Profimedia

Ko zaznavamo bolj subtilne vibracije okoli nas, postanejo te kompas, ki nam daje vedeti, katera smer je dobra in katera ni najbolj v skladu z nami. Z uporabo naše občutljivosti lahko spremenimo neravnovesja v sebi. 

Prav tako bodo v času mlaja poudarjene ženske energije, zlasti temnejši, surovi, ženski nagoni, ki so v naši trenutni družbi še vedno potlačeni oz. se jim izogibamo.


spolno opolnomočenje in vstop v našo polno moč.

Če ste se do sedaj bolj skrivali v senci in se počutili majhne, ​​se ves čas vlekli nazaj zaradi drugih ali zatemnili svojo lepoto, vam bo ta luna s svojo povečano občutljivostjo pomagala ugotoviti, od kod izvirajo ta prepričanja in kako jih premagati.

Neptun je izjemno močen 

Neptun, planet duhovnosti, iluzije in višje resnice, je prav tako zelo aktiven pod tem mlajem, obrne pa se v retrogradno gibanje le nekaj ur pred vrhuncem mlaja.

Neptun, ki bo retrograden v ribah, in kvadratno oz. 90-stopinjsko poravnan z luno, nam pošilja močne valove vodne energije. Valovi lahko postanejo zelo surovi in intenzivni, vendar to le redko traja dolgo. Sčasoma se bo ocean umiril.

Bodite pozorni na namige

Ko se bodo valovi umirili, bomo imeli priložnost videti, kaj je naplavilo na obalo. Morda boste prejeli nova spoznanja, nove informacije ali nov navdih. Tem valovom vodene energije sledi jasnost, ki nam pomaga videti novo resnico.

V dneh po tej rakovem mlaju opazujte globlje vpoglede, višje resnice in večjo jasnost v svojem življenju. 

Junijski mlaj bo torej povečal našo občutljivost in naša čustva, obenem pa obljublja večjo jasnost in videnje višje resnice.

V teh dneh poskrbite, da zaščitite svojo energijo, postavite svoje meje in vadite skrb zase. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.