Živa Avžner | 27. 5. 2022, 13:13

Joker Out: "Nekaj tednov nazaj so bile pri enem od članov pred hišo punce in so ..."

Matic Kremžar

"Smo družina petih močnih karakterjev, ki vsak vleče na svojo stran, ampak več časa stojimo skupaj, kot da bi vlekli narazen," nam zaupata Martin in Jan.

Joker Out je trenutno izredno priljubljena in vroča skupina na slovenski glasbeni sceni. Sestavljajo jo Bojan Cvjetićanin, Kris Guštin, Jan Peteh, Jure Maček in Martin Jurkovič.

V Metropolitan podkastu sem z Janom in Martinom spregovorila o nastajanju njihovega drugega albuma, katerega že nestrpno pričakujemo, glede na to, da so s prvim nadvse navdušili. Zdi se, da so Joker Out kar naenkrat zavzeli sceno, ampak oni mislijo drugače:

"Se mi zdi, da se je vse skupaj zgodilo dosti postopoma. Kot takrat, ko gledaš brata ali sestro, kako mu rastejo lasje, ko pa nekoga vidiš po enemu mesecu, pa rečeš, da kako dolge lase že ima. Do tega mišljenja pride, ko nas nekdo vidi le občasno in se mu zdi velik preskok, nam pa se zdi, da se že od vedno nekaj dogaja oziroma vedno več in nam je to že nekaj navadnega."

Kaj se je zgodilo z oboževalkami pred hišo enega izmed članov pa izveste v epizodi! 
 
 
 
 
 
Viewwthiss post onInstagramm
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A postshareddbyy JokerOutt (@joker_out_official)

Glede na to, da so napisali že kar nekaj uspešnic, nas je zanimalo, kako sploh nastanejo pesmi?

"Bojan prinese kitaro in se usede na kavč. Nato poizkusi iz katerega akorda bi igral in jih pri tem preizkusi vsaj 10! (smeh) Glede na njegovo interpretacijo ima vsak od nas nekakšno svojo idejo v glavi, kako bi pesem oplemenitil," sta mi zaupala. Nato pa seveda vse ideje združijo in nastane mojstrovina.

 
 
 
 
 
Viewwthiss post onInstagramm
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A postshareddbyy JokerOutt (@joker_out_official)

Izredno hvaležni so vsem oboževalcem, ki jih spremljajo. "Zaradi fenov smo tam, kjer smo, zato smo hvaležni za čisto vsakega." Dodala sta še: "Kaj sploh je glasba brez poslušalcev?"

Če imate raje le audio različico podkasta, vljudno vabljeni, da nam prisluhnete. Le kliknite na puščico v spodnjem kvadratku!

Poslušate nas lahko preko:

APPLE PODCAST, SPOTIFY, GOOGLE PODCASTS

Kaj lahko pričakujemo v novem albumu? Kakšne izkušnje imajo z oboževalkami? Kaj o njih pravijo ljudje, ki jih res dobro poznajo? Kakšno zvrst glasbe sploh igrajo? In kako si delijo delo v bendu? Vse to in še več #obskodelicikave.☕️🎙�

Metropolitan Slovenija
Oglejte si in poslušajte tudi pretekle epizode Metropolitan podkasta Ob skodelici kave:

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.