Živa Avžner | 26. 1. 2024, 14:06

Klemen Bučan iskreno kot še nikoli o svojem sinu: "Ni se on odločil za takšno življenje, jaz sem se"

Tokratni gost podkasta Ob skodelici kave je bil Klemen Bučan."To je davek jutranjega programa. Sploh ne vem, ali mi kava še pomaga. Mogoče tista prva čisto malo," se je na začetku pošalil Bučan.

Prisluhnite novi epizodi podkasta Ob skodelici kave s Klemnom Bučanom:

Klemen Bučan je radijski ter televizijski voditelj, igralec, komik in povezovalec dogodkov. Večina ga zagotovo pozna po vodenju priljubljene oddaje Kolo sreče. Njegova ljubezen do kamere in mikrofona je resnično neizogibna, a še vseeno pravi, da pravo ljubezen čuti do mikrofona. 

Glede na to, da je v epizodi podkasta Ob skodelici kave z Živo Avžner sicer priznal, da ne deli velikokrat delčkov svojega zasebnega življenja, je v tem pogovoru razkril precej veliko. "Če misliš, da imam jaz energije za izvoz, bi morala videti njega," nam zaupa o svojemu sinu Kasperju, ki ga ves čas drži na nogah in rad ušpiči številne vragolije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Klemen Bučan (@klemenbucan)

Klemen Bučan je bil gost v Metropolitanovem podkastu Ob skodelici kave z Živo Avžner in v pogovoru z voditeljico sta se dotaknila veliko zanimivih vprašanj, o katerih ste se spraševali tudi vi.

"Ne maram preveč deliti svojih stvari, tudi tamalega ne želim preveč objavljati. Moja Lejla je tudi proti temu," nam je zaupal Bučan ter se spomnil na obdobje njune poroke, ko so mediji iskali vse podrobnosti poroke. "Ni se on odločil za takšno življenje, jaz sem se," je še povedal za svojega sina Kasperja ter še enkrat poudaril, da ga ne želi preveč izpostavljati. Na njegovem Instagramu lahko tako najdete le kakšne fotografije, ki so posnete od daleč, ali pa Kasper ne kaže svojega obraza.

A zaupal nam je, da je njegov sin pravi vihar. "To je mali vihar," je v pogovoru večkrat dejal in pripomnil, da če je voditeljica Živa Avžner mislila, da je Klemen energijska bomba, bi morali videti, kakšna je šele njegov sin. "Ne vem, ali je to zaradi mene, ker se zgleduje po meni, ampak on jih že zdaj 'poka'. Odkar govori, želi nasmejati ljudi," z nasmeškom na obrazu pripoveduje Bučan, a hkrati priznava, da ga je sin že parkrat spravil v nelagodne situacije. "Vidiš ga, da ima ta smisel, da reče nekaj, da bi bil smešen."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Klemen Bučan (@klemenbucan)

Klemen Bučan nam je zaupal, da ga z ženo Lejlo Bučan želita vzgojiti tako, da bo čim lepše sprejet v svetu in da bo on čim lepše sprejemal svet okrog sebe, ne glede na to, kakšen je. "Rad bi, da je on kul. Rad bi, da ga imajo ljudje radi," doda. O svoji ženi pa je še dejal, da je ona v družini tista, ki je nekoliko bolj ostra. "Jaz sem bolj tisti kul oče, ki reče, da se pomirimo in da bo vse v redu," je dodal.

Več o Klemnu Bučanu, delu radijskega voditelja, snemanju oddaje Kolo sreče, skriti poroki z izbranko Lejlo, povezanosti z Mitjo Okornom, preživljanju prostega časa, vragolijah njegovega sina Kasperja in kako se dopolnjujeta z ženo Lejlo, izveste v novi epizodi podkasta Ob skodelici kave z Živo Avžner.

Metropolitan s ponosom predstavlja že tretjo sezono priljubljenega podkasta Ob skodelici kave, kjer voditeljica Živa Avžner gosti znane obraze iz sveta zabave in odkriva njihove zgodbe.

Prisluhnite prejšnjim epizodam podkasta Ob skodelici kave:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk