Živa Avžner | 10. 6. 2022, 16:00

Loui Ferry, frizer svetovnih zvezdnikov: "Jecljanje zdaj vidim kot blagoslov."

Metropolitan Slovenija

"Vse, kar sem ustvaril, se je zgodilo v preteklosti. Vse, kar imamo ljudje, pa je danes in mogoče jutri," pravi Loui.

Loui Ferry je svetovno znan frizer, ki je v svoji karieri frizirall že mnoga znana imena, kot so Kylie Jenner, Oprah, Heidi Klum, Karl Lagerfeld, Jason Derulo in Fifth Harmony.

V podkastu je Loui spregovoril o delu frizerja: "Ko ne delam, ne delam. Frizerstvo ne vidim kot delo, ampak kot igranje z lasmi. Mi je bolj užitek kot služba."

 
 
 
 
 
Viewwthiss post onInstagramm
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A postshareddbyyLouiiFerryy ® (@louiferry)

"Do 24. leta sem zelo jecljal, ampak danes to vidim kot blagoslov in razumem zakaj," razkrije Loui, ki pravi, da je to rdeča nit njegove osebne evolucije. 

"Na koncu potem ugotoviš, da si šel do vseh strokovnjakov in logopedov, ampak ni bilo nič boljše. Začel sem se spraševati, kje je potem vzrok. Ko sem se zadrl, nisem jecljal. Ko sem pel, nisem jecljal. In ravno zaradi govorne napake so me vsi spraševali, kako sem lahko prišel do uspehov, ki jih imam," je še dejal.

Loui Ferry ni njegovo pravo ime, ampak umetniško ime ter njegova osebna blagovna znamka. "Le v Sloveniji se mi zdi, da me želijo klicati Vili," pravi Loui, saj je njegovo pravo ime Vili Koderman.

 
 
 
 
 
Viewwthiss post onInstagramm
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A postshareddbyyLouiiFerryy ® (@louiferry)

"Srednja šola je bila zame vrtiljak. Žalitve in vse, kar pride zdraven," pravi Loui. "Če bi danes intervjujali  moj razred vseh treh let, pa morda bom komu naredil krivico, ampak mislim, da je bila reakcija od 98 % ljudi, da če sem res jaz tisti, kateremu je uspelo."

 
 
 
 
 
Viewwthiss post onInstagramm
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A postshareddbyyLouiiFerryy ® (@louiferry)

Če imate raje le audio različico podkasta, vljudno vabljeni, da nam prisluhnete. Le kliknite na puščico v spodnjem kvadratku!

Poslušate nas lahko preko:

APPLE PODCAST, SPOTIFY, GOOGLE PODCASTS

Kateri miti o laseh držijo in kateri ne? Kako je premagal jecljanje? Kako je jecljanje vplivalo na njegovo šolanje? Kako se je znašel z vsemi zvezdniki? Vse to in še več ob skodelici kave.

Metropolitan Slovenija
Oglejte si in poslušajte tudi pretekle epizode Metropolitan podkasta Ob skodelici kave:

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.