Živa Avžner | 23. 2. 2024, 11:01

Nastja Gabor iskreno o materinstvu: "Znam biti stroga in postaviti meje, drugače pa sem ..."

"Družina mi veliko pomeni in tukaj se ustavim," pravi priljubljena pevka.

Prisluhnite novi epizodi podkasta Ob skodelici kave z Nastjo Gabor:

Priljubljena pevka Nastja Gabor je v leto 2024 vstopila z energično pesmijo Letim, ki govori o noro zaljubljenem paru, katerega ljubezen ne pozna meja. Ni skrivnost, da je pesem navdihnila tudi njena ljubezenska zgodba s pevcem Luko Basijem.

"Z Luko sva že dolgo skupaj. Cenim in vesela sem, da sem v zvezi oziroma po sedmih letih ponovno v zvezi, saj sva bila že kot najstnika skupaj štiri leta, toda zdaj imava otroke in vse, kar nama je prineslo življenje. Tudi dve takšni karieri, ki zahtevata veliko prilagajanja. Ampak nekako ves čas drug drugega krepiva in si nudiva podporo, včasih tudi brco v rit. Kar se tiče najine ljubezni, se mi zdi, da ves čas letiva in se imava rada," nam zaupa Nastja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)

Nastja Gabor ne skriva, da ji največ na svetu pomeni družina. Z Basijem imata sina Taia in hčerko Tio, za katera večkrat slišimo, da sta čisti kopiji svojih staršev. "To, da sem postala mama, me je preoblikovalo v žensko," pravi pevka in še doda, da je takrat še bolj spoznala, katere vrednote so ji pomembne v življenju.

Sicer pa zase pravi, da zna kot mama biti stroga in postaviti meje: "Drugače pa sem srčna in odprta oseba. Veliko mi pomeni, da moja otroka izražata čustva in da se veliko pogovarjamo." Pevka je med drugim potrdila, da bosta z zaročencem letos le stopila pred oltar. "Lahko vam zaupam, da bo poroka poleti in ob morju. Datuma ne želiva razkriti. Ne gre za prikrivanje, ampak bolj za to, da si želiva ta konec tedna le zase. Prav tako ne želiva razkriti lokacije, ker si tam želiva le starše in prijatelje," je razkrila. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)

Na poroki bo 120 ljudi, kar sicer ni manjši krog povabljencev. e zaradi svoje glasbene poti imava velik krog prijateljev. Rekla sva, da bova povabila ljudi, s katerimi smo res povezani. Največ težav pa sva imela pri izbiranju glasbe," je še zaupala Gaborjeva in razkrila, da sta si za glasbenega izvajalca že večkrat premislila, zdaj pa sta se odločila za Samuela Lucasa.

Nastja Gabor je v začetku leta predstavila novo pesem Letim.

Nastja Gabor je v začetku leta predstavila novo pesem Letim.

Neo Visuals

Več o Nastji Gabor, novi pesmi Letim, nastopanju na porokah, njuni poroki, selitvi na Koroško, vlogi starševstva in projektih v prihodnosti izveste v novi epizodi podkasta Ob skodelici kave.

Metropolitan

Prisluhnite prejšnjim epizodam podkasta Ob skodelici kave: