Živa Avžner | 9. 2. 2024, 10:01

Ana Klašnja povsem iskreno o materinstvu: "Odkar sem mama, sem tako zelo čustvena"

"Ko si enkrat zaljubljen v to umetnost, si za vedno zaljubljen," je prepričana Ana Klašnja.

Prisluhnite novi epizodi podkasta Ob skodelici kave z Ano Klašnja:

Ana Klašnja je priznana balerina, velik del slovenskega občinstva pa jo pozna po vlogi žirantke v šovu Slovenija ima talent. V Metropolitanovem podkastu Ob skodelici kave je priznala, da je ravno vloga mame na njej pustila največji pečat. "Odkar sem mama, sem tako čustvena," nam prizna Ana, ko se ji med pogovorom v oči prikradejo solze. "Otroka si dolžan vzgojiti v človeka z moralnimi vrednotami, poštenega in mu omogočiti srečno življenje, ne pa ga zavezati nase," je še prepričana balerina. 

Balerina je aprila leta 2016 postala mamica sinu Jaši, katerega ima z nekdanjim partnerjem Miho Krušičem. Razhod je prišel le nekaj let po rojstvu sina, a sta skozi leta našla način, ki jima ustreza. Klašnja sicer prizna, da ni bilo lahko sprejeti, da njen otrok ni ves čas ob njej, ampak ga včasih ne vidi tudi po teden dni. Hkrati ves čas poudarja, da se oba trudita, da vlogo starša opravljata po svojih najboljših močeh. Sicer pa svojega sina skrbno skriva pred očmi javnosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A n a K l a š n j a (@anaklasnja)

V klepetu ob skodelici kave je beseda prav tako tekla o baletu. "Ko si enkrat zaljubljen v to umetnost, si za vedno zaljubljen," je prepričana Klašnja, ki še danes zažari, ko govori o novih projektih. "Pozabiš, da te vse boli," doda. Balet jo je ogromno naučil, med drugim tudi to, da če je nepripravljena, je sama kriva. "Niso drugi krivi za moj spodrsljaj. Kjerkoli. Če ne vlagaš, ne dobiš nazaj. Povsod je tako," še pojasni in pove, da je že v najstniških letih ugotovila, da če se na nekaj pripraviš, ti ne more spodleteti. "Tudi če ti spodleti, ne boš samega sebe krivil, saj je že bilo tako namenjeno. Ti si naredil vse, kar si lahko, da ti uspe. Balet je lepa, ampak težka umetnost," še zaključi misel.

Aleksandra Saša Prelesnik

Več o Ani Klašnja, njenem novem domu, interesih sina Jaše, ljubezni do mode, baletu in dojemanju teže balerine, čustvenosti, snemanju šova Slovenija ima talent, vzgoji sina, ločitvi in partnerstvu, prisluhnite v novi epizodi podkasta Ob skodelici kave z Živo Avžner.

Metropolitan

Prisluhnite prejšnjim epizodam podkasta Ob skodelici kave:

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu