Sarah Jessico Parker toži bivša zaposlena

5. 6. 2020, 08:00 | Scena | Piše: Sandra Bratuša

              Sarah Jessico Parker toži bivša zaposlena (foto: Profimedia) Profimedia

Nekdanja poslovodkinja trgovine s čevlji, ki nosijo podpis Sarah Jessica Parker, Heather Holt, toži igralko in njeneg poslovnega partnerja, ker ji nista plačevala nadur

Svetovno znana igralka Sarah Jessica Parker (55), ki se je najbolj vtisnila v spomin v seriji in filmu Seks v mestu, se je znašla v neprijetni situaciji. Nekdanja poslovodkinja trgovine z njenimi čevlji namreč trdi, da ni dobila izplačanih vseh nadur, ki jih je naredila.

V dokaznem gradivu, ki ga je Heather Holt izročila sodišču v New Yorku, trdi, da se Sarah in njen poslovni partner George Malkemus nista držala dogovora. Nista ji namreč izplačala nadur za čas od 31. januarja 2018 pa vse do 1. marca leta 2020. Za tožbo pa naj bi igralka in njen tim odvetnikov izvedeli šele po novinarskem vprašanju.

Igralka Sarah Jessica Parker ima v New Yorku dve pop up trgovini. Ena se nahaja na vzhodni 52. ulici, druga pa na 93. južni ulici. Ima pa še trgovine v Las Vegasu, Marylandu, Dubaju, Abu Dabiju in Kanadi.

Nekdanja poslovodkinja tako zahteva izplačilo nadur, obresti in denarno odškodnino. Njen odvetnik Lawrence Spasojevich je dejal, da morajo biti vsi v New Yorku pošteno plačani za delo, ki so ga opravili. »Kršitve zakona o plačah pa so resna zadeva in vsak delodajalec, ki jih prekrši, mora za to odgovarjati, kakor tudi gospa Parker,« je dejal odvetnik.

PREBERITE ŠE: Jane Fonda kljub nevarnemu ljudskemu vrenju v ZDA vidi upanje! ALI Kraljica Elizabeta ponovno nazaj v sedlu

PRIPOROČAMO TUDI: Tomaž Rode: "Prepričan sem, da bodo televizijski gledalci čutili energijo na odru."

Sandra Bratuša
Novinarka