13. 5. 2022, 20:30

Robert Golob: "Požvižgam se na modo, zanima me le resno delo na vladi!"

Bobo
Robert Golob: "Požvižgam se na modo, zanima me le resno delo na vladi!" (foto: Bobo)

Od volitev dalje so vse oči uprte v Roberta Goloba. Ker njegovo zasebno življenje ostaja zavito v tančico skrivnosti, smo se za potešitev ugibanj poigrali z njegovo najbolj sproščeno opravo. Vas zanima, v kaj smo ga oblekli?

*Opozorilo: besedilo je satirične narave in ni skladno s stvarnostjo. Z branjem se strinjate, da sami odgovarjate za svoje zdravje. Pred začetkom branja se o tveganju in neželenih učinkih posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Robert Golob se je odzval na kritike in odločno zavrnil vse naše predloge za novo frizuro. "Lišpanje je potrata časa, ki bi ga lahko namenil za veliko pomembnejše zadeve," nam je neuradno povedal, ko smo ga srečali na poti h kozmetičarju.

Bobo/uredništvo/fotomontaža

"Po mojih izračunih vsakodnevno vezanje kravate tedensko nanese za vsaj dva sestanka s Šarcem," nam je še zaupal, preden je oddrvel po stopnicah navzgor.

Dodal je, da v optimizacijo dela sodi tudi ukinjanje rabe čevljev z vezalkami, hlač z zadrgo ter vsa oblačila, ki jih je potrebno likati. Rezultat nove premierske optimizacije dela je že viden:

Bobo/uredništvo/fotomontaža

Kot vsaka zgodba pa tudi ta ni povsem brez zapletov.

Spremljali smo ga

Prvi kandidat za premiersko mesto naj bi se ob 3. uri zjutraj v predsedniški palači sestal s predsednikom Borutom Pahorjem, a je sredi hodnika, na rdeči preprogi, povsem šokiran ostal sam. Iz zaupnih virov smo izvedeli, da je bil kralj Instagrama, doma, kjer je sproščeno in brezskrbno spal.

Bobo/uredništvo/fotomontaža

Golob se ni pretirano obremenjeval. Kot nam je zaupal, ima namreč opravkov na pretek. Z odločnim in samozavestnim korakom se je odpravil novim obveznostim naproti. Najprej proti parlamentu, kjer je po zadnjem sestanku z nekdanjim premierjem Janezom Janšo nekaj pozabil.

Bobo/uredništvo/fotomontaža

Nekoliko kasneje smo ga ujeli na Trgu republike. Medtem ko je podajal izjavo za medije, je pod roko trdno stiskal svojo prikupno rdeče-belo črtasto blazino.

Službi za odnose z javnostmi smo poslali vprašanje, ali je blazina tisto, kar je pozabil v pisarni in po kar se je odpravil z urnim korakom, a do objave članka odgovora še nismo prejeli.

Na podlagi fotografije lahko samo sklepamo, da je bila očitno blazina tisto, kar je pozabil v pisarni. 

Bobo/uredništvo/fotomontaža

Tik pred koalicijskim sestankom je Golob smuknil v nekaj svežega. Kot smo že pisali, je politik po horoskopu vodnar. Ena izmed značilnih lastnosti vodnarjev je, da živijo za nenehne spremembe, ki jih potrebujejo kot zrak za dihanje. Zato menjava pižame ni bila nič nenavadnega.

Odet v spomladanski vonj mehčalca se je udeležil ustanovne seje državnega zbora.  

Bobo/uredništvo/fotomontaža

Po seji je odhitel novim nalogam naproti, mi pa se sprašujemo, kakšni izzivi ga čakajo pred vstopom v nov teden. 

*Opozorilo: besedilo je satirične narave in ni skladno s stvarnostjo.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.