L. P. | 26. 1. 2023, 06:30

Saša Lendero po novici o ločitvi prvič na očeh javnosti: tako vitka ni bila še nikoli?

Instagram/Saša Lendero

Priljubljena pevka je prvič, odkar je razkrila, da sta se z glasbenim producentom Miho Hercogom razšla, stopila pred kamere in razkrila takšne podrobnosti. 

Priljubljena slovenska pevka Saša Lendero po žalostnem razkritju o ločitvi počasi stopa nazaj v ustaljene tire.

Potem ko je javnost prek družbenih omrežij seznanila, da se z dolgoletnim partnerjem in očetom njene hčerke Arie, Miho Hercogom razhajata, se dlje časa ni oglasila, nato pa presenetila z novico, da bo gostja na radijski postaji.

Voditelja Radia Veseljak, Nina Cestnik Pavlič in Nejc Drobnič, sta ji zastavila vprašanje, o katerem se sprašujejo številni: Zakaj se je odločila, da novico o tem, da se ločuje, razkrije prek družbenih omrežij?

"Zdelo se mi je, da tam lahko povem samo tisto, kar bi jaz želela povedati. Ker, če bi enkrat prišlo do točke, ko bi stvari prišle ven, bi me pa vsak novinar posebej 'cufal' z vprašanji in to zdajle, v fazi neke žalosti, nekega hudega razočaranja, je to res težko," je iskreno spregovorila Lenderova in pojasnila, da sta se o tem prej z Miho pogovorila.

Dodala je, da ve, da se o njej zdaj veliko govori in piše. "Vem, da gremo ljudje čez zelo podobne izzive v življenju," je dodala in poudarila, da se zaveda, da ni ne prva in ne zadnja, ki se ji je to zgodilo.

Voditelja sta Lenderovi dejala, da njen velik uspeh na glasbenem področju izvira zagotovo tudi iz tega, da je iskrena oseba. Iskrenost se čuti tudi v njenih pesmih.

"Ja, mislim, da bom Ne grem na kolena zdaj pela še bolj s srcem," je pokimala pevka in se ob tem iz srca nasmejala.

Mnogi njeni oboževalci, ki so spremljali jutranji pogovor, so ji zapisali lepe besede, tudi, da je videti naravnost čudovito, da je lepša kot kdajkoli prej. Opaziti pa je bilo, da je zelo vitka …

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.