20. 5. 2022, 22:14

V tretje gre rado: Kourtney Kardashian znova pred oltar?

Profimedia
V tretje gre rado: Kourtney Kardashian znova pred oltar? (foto: Profimedia)

V kolikor ste mislili, da se lahko z eno osebo poročite le enkrat, ste se očitno močno zmotili. To bo zanjo že tretjič, a tokrat na destinaciji, ki nam je bližje, kot si mislite. 

Romantične destinacije preprosto kličejo po tem, da bližnjim priznamo svojo ljubezen. S potovanjem v Italijo naj bi to odločitev ponovno sprejela tudi Kourtney Kardashian in Travis Barker. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

O njuni poroki pa ne poročamo prvič, temveč smo to storili že dvakrat.

Prvič sta zaljubljenca govorice sprožila s sicer lažno poroko v Las Vegasu in obnorela Instagram, medtem ko naj bi se po zaupnih virih drugič vendarle poročila, a z veliko izjemo. Na svečani dogodek naj namreč ne bi povabila ostalih sester in družine Kardashian, TMZ je poročal, da sta bila na poroki prisotna le babica Kardashianove in Barkerjev oče.

Kam sta se odpravila tokrat? 

Po poročanju ameriških medijev sta tokrat skupaj z družino odšla v italijansko mesto Portofino. Paparaci so jo ujeli na jahti, s katero sta se odpeljala do čudovitega obmorskega gradu. TMZ poroča, da naj bi se prav v gradu Castello Brown ta teden znova poročila. 

CNN/posnetek zaslona

Zvezdnika Italijo več kot samo obožujeta. Lansko poletje je namreč zvezdnica na Instagramu objavila sklop posnetkov, za ameriške medije pa izdala, da se je tam imela izredno lepo. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.