N. V. | 3. 7. 2022, 15:39

Kje lahko spremljate tekmo med Slovenijo in Švedsko?

Profimedia/FIBA/fotomontaža

Čas neusmiljeno beži in se približuje tisti minuti, ko bodo sirene naznanile začetek košarkarske tekme v tretjem ciklu kvalifikacij za svetovno prvenstvo. Že veste, kje boste gledali tekmo?

Slovensko košarkarsko reprezentanco po fantastični zmagi proti Hrvaški v polnih Stožicah čaka še druga preizkušnja v tretjem ciklu kvalifikacij za svetovno prvenstvo.

Ob 17. uri se bo v Stockholmu pomerila s Švedsko.

Slovenski navijači v Stockholmu

Švedi bodo imeli močno podporo navijačev v dvorani, medtem ko bodo slovenski košarkarji tega prikrajšani. Poročali smo, da z Brnika in Benetk ni neposrednih letalskih letov do Stockholma, tako je najbolj zvestim navijačem ostala možnost leta z Dunaja, za enosmerno letalsko vozovnico 3. julija pa so odšteli 276 evrov.

Medtem je dan pred tekmo švedska košarkarska zveza sporočila, da je bilo prodanih že 7900 vstopnic, tako da bodo imeli domačini podporo polne dvorane.

Kje si lahko ogledate tekmo?

Ker minute neusmiljeno bežijo in bo kmalu nastopil čas, ko bodo sirene naznanile začetek tekme, pomagamo tistim, ki še vedno ne vedo, kje si bodo tekmo ogledali.

Tekmo bodo ob 17.00 predvajali na programu Sportklub, katerega ogled izmed štirih večjih ponudnikov kabelske televizije v Sloveniji ponuja le Telemach.

Tisti, ki nimajo Telemacha, so na družabnih omrežjih pisali, da so obupani, saj ne vedo, ali bodo lahko spremljali košarkarsko tekmo. Če ste med njimi, imamo rešitev tudi za vas:

Telemach ponuja predplačniški paket EON, ki ga lahko gledate v vsakem omrežju: lahko ste naročnik katerega koli ponudnika kabelske televizije v Sloveniji, pa vendarle dokupite Telemachov predplačniški paket in tako uporabljate njihovo ponudbo, vključno s programom Sportklub.

Paket EON je del redne prodaje Telemacha, cena za 3 mesece pa je po besedah Saše Verčič, predstavnice za odnose z javnostjo, 14,5 evra.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord