N. V. | 20. 12. 2023, 10:59

Luka Dončić spregovoril o razmerju z Anamario Goltes: "Ona sploh ne mara košarke" (VIDEO)

Twitter/Dallas

Razkril je, da košarka ni nikoli njuna tema pogovora.

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić svoje zasebno življenje skrbno skriva pred javnostjo, odkar sta z zaročenko postala starša, pa še toliko bolj. Kljub temu pa je zvezdnik Dallasa v nedavnem intervjuju spregovoril tudi razmerju z Anamario Goltes, s katero se je pred kratkim zaročil na romantičnem Bledu.

Novinarka je pohvalila Bled in dejala, da se je z izbranko zaročil na res najbolj romantičnem kraju na svetu. Na vprašanje, ali je romantičen nasploh, pa je Dončić v smehu odgovoril: "Ne, nisem romantik."

"Anamaria ne mara košarke"

Spregovoril je tudi o tem, kako mu je odnos z Goltesovo pomagal pri izjemnih pritiskih ne le v klubu, temveč tudi v reprezentanci. "Zelo mi je pomagala. Spoznal sem jo na Hrvaškem, ko sva bila stara 11 let, bila sva v istem kampu, kamor še vedno zahajam. Res sem zelo vesel, da jo imam. Zelo veliko mi pomaga," je slovenski košarkarski as razkril več o svojem razmerju z Goltesovo.

Je pa priznal, da njegova izbranka sploh ne mara športa, v katerem sam blesti. A to mu je všeč, pravi: "Veliko je pritiskov, ko pa pridem domov, košarka ni tema pogovora. Anamaria ne mara košarke, kljub temu pa gre na vsako tekmo. No, zdaj jo mara, toda prej je ni. To je dobro zame, to mi je zelo všeč." Očitno pa je nekaj resnice na tem, da se nasprotja privlačijo.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord