J. B. | 28. 8. 2023, 15:56

Nori na Luko Dončića: ste že videli čestitko, ki jo je slovenski zvezdnik na Japonskem prejel za ... zaroko?! (VIDEO)

FIBA

Slovenski zvezdnik ima na Japonskem ogromno navijačev, na tekmi z Gruzijo, na kateri je spet blestel, pa je bila tudi prav posebna družina s prav posebnim transparentom za slovenskega zvezdnika ...

Druga tekma Slovenije, druga zmaga. In še ena odlična predstava Luke Dončića, ki tudi na svetovnem prvenstvu dokazuje, da je razred zase. In da smo res lahko veseli, ker ga imamo. Mnogi nam ga zavidajo ... Tudi Japonci, ki ne skrivajo svoje "ljubezni" do ljubljanskega zvezdnika. Luka Dončić je na Japonskem izjemno priljubljen. V Okinavi je moč dres z Dončićevim priimkom na hrbti strani videti na vsakem koraku. Nosijo jih slovenski navijači, nosijo jih tudi japonski košarkarski navdušenci.

Japonci med tekmami Dončiću simpatije izkazujejo tudi z gromozanskimi plakati s košarkarjevo podobo, na tokratni tekmi z Gruzijo pa sta nase opozorila tudi ameriško-japonska zakonca, ki sta si tekmo ogledala skupaj s svojima otrokoma. Sin in hčerka sta bila oblečena v Dončićev dres, mama in oče pa sta pred tekmo doma pripravila prav poseben transparent, s katerim sta članu Dallasa čestitala za ... zaroko!

"Čestitke za zaroko, Luka!!" sta zapisala na transparent, ki ga je v svoj objektiv ujel novinar Sportkluba. "Predvsem jaz sem Dončićev navijač. Zanimivo pa je, da me je nanj opozorila žena. Všeč ji je bil njegov slog igre. Takoj sem ga vzljubil. Zato ob rojstvu sina ni bilo dvoma. Spoznajte ga, ime mu je Luka," je za Sportklub povedal Američan Matthew iz Seattla, ki že vrsto let živi v Tokiu. S sinom Luko ... Da, tako priljubljen je slovenski zvezdnik!

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol