R.S. | 4. 12. 2023, 09:09

Luka Dončić po rojstvu hčerke objavil novo fotografijo, ob kateri se boste raznežili (FOTO)

Instagram/Anamaria Goltes/fotomontaža

Poglejte, kakšno presenečenje čaka doma malo Gabrielo.

Luka Dončić in Anamaria Goltes sta se pred dnevi razveselila prvorojenke Gabriele. Z javnostjo je slovenski zvezdnik delil njeno prvo fotografijo, zdaj pa je objavil tudi fotografijo njegovih treh psov, ki čakajo, da se novorojenčica vrne iz porodnišnice. Na fotografiji psi Hugo, Gia in Viki sedijo pred belimi listi, na katerih piše, da komaj čakajo, da jo spoznajo, prav tako pa ji izrekajo dobrodošlico. 

Instagram/lukadoncic

Rojstvo Gabriele je bilo pravo presenečenje. Goltesova je nosečnost skrivala pred javnostjo, nekateri oboževalci pa so že pred meseci sklepali, da pod srcem nosi otroka. Dončić je zaradi rojstva prvorojenke prvič izpustil tekmo v tej sezoni, pozneje pa je dejal, da je bil to najlepši dan njegovega življenja. Na naslednji tekmi je prvorojenki posvetil športne copate, ki so bili v rožnatih odtenkih s pripisom Gabriela in srčkom.

Čestitali so mu mnogi zvezdniki, med njimi tudi LeBron James, Trae Young, Taylor Lautner in Patrick Mahomes. Presrečna je bila tudi njegova mama Mirjam Poterbin, ki je zapisala, da prekipeva od ponosa. 

Gabriela Dončić se je rodila dobre štiri mesece po luksuzni zaroki na Bledu. Košarkar je pred partnerico pokleknil na prav poseben dan. 7. julija namreč praznujeta obletnico zveze. Zdi se, da je to tudi Dončićeva srečna številka, saj tudi na svojem športnem dresu nosi dve sedmici – številko 77. Goltesova je za to priložnost nosila kratko elegantno obleko z golimi rameni, Dončić pa je belo srajco kombiniral s temno modrimi hlačami. Par se je spoznal pri rosnih 12 letih na počitnicah na Krku. Leta 2016 sta postala par. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol