A. B. | 30. 6. 2022, 20:28

Ugasnile so luči in zagorel je ogenj! Tako so pričakali prihod Dončića in Gogija!

Uredništvo/Twitter/Borut Pahor/fotomontaža

Oboževalci niso skrivali, da vzhičeno pričakujejo Luko Dončića in Gorana Dragića, kar so dokazali tudi s stoječimi ovacijami. Takšnega vzdušja že dolgo ne pomnimo. Odmeval je zvok harmonike, ob katerem je zasploskal tudi Borut Pahor. 

Tekma med Slovenijo in Hrvaško se bo vsak hip začela, na parket pa je na segrevanje pred tekmo že pritekla zlata ekipa. Že kar nekaj ur pred tekmo je bilo vzdušje pred stadionom polno energije, gledalci pa so to zdaj prenesli tudi na tribune. 

Kako so pozdravili zlato ekipo?

Oboževalci so ekipo pozdravili z bučnimi aplavzi in stoječimi ovacijami, medtem ko se je v ozadju predvajala pesem legendarnih AC/DC, Thunderstruck. 

Zlati ekipi je bilo najpomebneje, da se med seboj povežejo, saj lahko le tako zaigrajo kot eno. 

Gogi že pred tekmo v polni pripravljenosti!

Zlati kapetan Goran Dragić, kot ga imenujejo največji navijači naših košarkarjev, je znova prevzel kapetanski trak in dokazal, zakaj je tako dober mentor. Spomnimo, da je tudi urednik spletnega Sportkluba Martin Pavčnik pojasnil, da je leta 2017 Gogi za vedno spremenil in redefiniral vlogo kapetana, saj se je svoji ekipi posvetil, kot še nihče doslej.

Legendaren začetek z ognjem in temo!

Prvi je na na košarkarski podium pritekel Goran Dragić, nato mu je sledil še preostanek zlate ekipe.

Luka Dončić je kot ikona današnje tekme pritekel zadnji in požel najbolj bučen aplavz! 

Tribune v barvah bele in modre so svojo podporo izrazile z izpisom zapisa MOJ TIM. 

Zazvenela tudi harmonika

Takoj po uradnem prihodu vseh igralcev na igrišče je po Stožicah zadonel zvok harmonike! Vsi skupaj so zapeli pesem Ansambla Lojzeta Slaka z naslovom V dolini tihi. 

Na tekmi tudi Borut Pahor 

Kot tudi na tekmi, ki so jo prejšnji konec tedna odigrali v Trstu, je tekmo obiskal tudi predsednik države Borut Pahor. Na Twitterju je ob fotografijah zapisal: "Zastava slavnih plapola za Mojtim!" 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol