J. Z. | 30. 7. 2022, 10:47

Urška Klakočar Zupančič nam je zaupala: "Pri svoji kobili odvržem vse negativnosti, ki se lepijo name."

Instagram/gretin_greh/Bobo/fotomontaža

Predsednica državnega zbora si vsak dan privošči male radosti, s katerimi se sprosti po napornem delavniku. Najraje pa se ukvarja s prav posebnim hobijem. 

Urška Klakočar Zupančič te dni z otrokoma uživa na hrvaški obali. Zaupala nam je, da se je na dopust odpravila prejšnjo nedeljo. Tako kot vsako leto se je predsednica državnega zbora tudi tokrat odločila za dopustovanje na Krvarneju

Zase pravi, da ne mara pretirane vročine in premočnega sonca, zato na plažo najraje zahaja v poznih popoldanskih urah. Poleg morja pa ima rada tudi gore, saj imajo, kot pravi "tudi te svoje čare".

Baterije si napolni z branjem, sprehodi in konjeništvom

Predsednica državnega zbora je prepričana, da si mora vsak človek vsak dan privoščiti kak manjši užitek, da se sprosti in napolni baterije.

"Pa naj bo to poglavje dobre knjige, sprehod, dober film, kava na balkonu, klepet s prijatelji in podobno. Sama se večkrat odpravim k svoji kobili, kjer odvržem vse negativnosti, ki se čez dan lepijo name," je pojasnila. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GRETIN GREH (@gretin_greh)

Kot pravi Klakočar Zupančičeva, je konjeništvo njena naravna psihoterapija, s katero si nabere moči za nove izzive, ki jo čakajo pri njenem delu. 

Instagram/gretin_greh

Ne mara nakupovanja

Čeprav nekdanja sodnica zadnje čase pogosto dviguje prah s svojo izbiro oblačil, pa pravi, da so njen najljubši kos poletne garderobe dolge, lahkotne poletne obleke. "Tudi kratke hlače si rada oblečem," je dejala. 

Bobo

"Sicer, ne boste verjeli, nakupovanja ne maram, ne po trgovinah ne po spletu. Po nakupih grem le, ko je res treba. Preden sem postala predsednica državnega zbora, sem imela popolnoma drugačen slog," nam je zaupala. 

Preden se je Urška Klakočar Zupančič podala v politiko, je večinoma nosila ozke hlače in škornje ter asimetrične zgornje kose oblačil.

Svoj modni slog pa je v zadnjih mesecih precej spremenila. "Imela sem tudi divje pramene v laseh. Zdaj sem bolj umirjena, ženstvena, vendar še vedno nekoliko nekonvencionalna. In tako bo tudi ostalo," je dodala Urška Klakočar Zupančič.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.